News Flash:

Cum arata sotia lui Dan Capatos. Este pentru prima data cand prezentatorul o prezinta fanilor

15 Februarie 2022
719 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Capatos

Dan Capatos este unul dintre cei mai buni jurnalisti de la noi. De-a lungul timpului, acesta a stiut cum sa separe viata de familie de cea profesionala si se pare ca aceasta a fost reteta succesului sau

Dan Capatos este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de la noi. Dan are o cariera de zeci de ani in televiziune, iar prin fata lui s-au perindat fel si fel de categorii sociale. Inainte sa decida sa apara pe sticla, Dan Capatos a lucrat la cea mai importanta revista pentru barbati, la Playboy. 

Daca despre cariera lui nu mai este nimic de spus, ei bine, cand vine vorba de viata personala, Capatos incearca sa o tina cat mai departe de ochii curiosilor. Totusi, dupa ani si ani de zile in care toata lumea s-a intrebat cum arata sotia lui, prezentatorul a dezvaluit misterul.

Pentru Dan Capatos, faptul ca Monica lucra in domeniul jurnalismului, a reprezentat un adevarat avantaj. El sustine ca este important ca partenera de viata sa inteleaga profesia sa, iar din acest motiv atractia a fost una si mai mare. 

„Cred ca este ideal sa gasesti omul care te intelege profesional, pentru ca am vazut foarte multe lucruri care nu au mers tocmai din motivul acesta: „Ce cauti la ora aia?', „Unde pleci la ora asta?', „De ce trebuie sa faci asta?', etc. Si atunci se elimina din start problema asta de neintelegeri care ar putea genera discutii. Fiind de aceeasi zona de lucru (n.r. jurnalist), cum am spus, am eliminat problema asta.”  a povestit el pentru VIVA!.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006435 (s)