News Flash:

Florin Salam, tata pentru a sasea oara?! Detaliul care l-a dat de gol pe manelist

16 Martie 2022
520 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Salam

Oricat de mult ar incerca sa se ascunda, Florin Salam si sotia lui nu au scapare. Fanii vigilenti sunt mereu cu ochii pe ei, iar cele mai recente imagini postate de partenera manelistului ridica multe semne de intrebare. Roxana i-a bagat pe urmaritorii ei la banuieli, asta dupa ce silueta sa parea mai mult una tipica unei femei insarcinate.

Roxana Dobre, partenera lui Florin Salam este foarte rezervata atunci cand vine vorba de viata personala. Acesta nu vrea sa epateze cu nimic si nici nu vrea sa fure din atentia pe care fanii i-o ofera lui Salam. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de drgoste de ani buni si se pare ca Roxana i-a demonstrat ca exista dragoste adevarata. 

Acum, pe buzele fanilor exista o singura intrebare: este sau nu insarcinata Roxana Dobre, din nou? Cuplul are impreuna trei copii, dar se pare ca nu are de gand sa se opreasca aici. Cele mai recente imagini o infatiseaza pe Roxana in ipostaza tipica unei femei gravide, iar fanii nu au avut cum sa rateze un astfel de detaliu.

Florin Salam si iubita lui, Roxana Dobre, au impreuna trei copii: doua fetite, Rania si Jacqueline si un baietel, Simon Stefan. Celebrul manelist mai are doi copii si din prima casatorie, cu Stefania, regretata sa sotie: Betty si Daniel Stoian.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007810 (s)