News Flash:

Caz socant. Tanara care l-a numit pe Putin „psihopat” a murit. Adolescenta de 23 de ani a fost gasita intr-o valiza

16 Martie 2022
1854 Vizualizari | 0 Comentarii
fotomodel

Previziunile tinerei erau sumbre vizavi de amestecul intens al presedintelui de la Kremlin in toate problemele tarii. Dupa criticile intense aduse lui Putin, fata a disparut in mod misterios si a fost gasita un an mai tarziu, transata intr-o valiza. Moartea sa nu a venit ca urmare a afirmatiilor taioase la adresa conducerii tarii, ci a faptului ca iubitul sau, Dmitry Korovin, un tanar tot de 23 de ani, a strangulat-o dupa o cearta serioasa.

Acesta si-a marturisit fapta, un an mai tarziu. Korovin le-a explicat anchetatorilor ca era gelos, ca s-au certat din cauza banilor si ca a dormit timp de trei nopti intr-o camera de hotel cu cadavrul ei pe care l-a pus intr-o valiza noua.

Apoi a condus aproape 500 kilometri in regiunea Lipetsk si a lasat acolo valiza, in portbagaj, mai bine de un an.

Apoi le-a spus detectivilor ca a continuat sa posteze in social media in numele sau, pentru a nu aparea suspiciuni. Insa un prieten ucrainean, un blogger din Kharkiv, Evgeniy Foster, a banuit ceva si a gasit un apropiat la Moscova care sa semnaleze disparitia tinerei.


 
Korovin a facut marturisiri complete si nu s-a gasit nicio legatura intre opiniile sale acide impotriva presedintelui Putin si moartea modelului, la doar o luna dupa ce l-a criticat pe liderul de la Moscova., potrivit okmagazine.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006405 (s)