News Flash:

O noua lovitura pentru familia Clejanilor. Ce a mai facut, de data asta, Fulgy

14 Aprilie 2022
515 Vizualizari | 0 Comentarii
Fulgy

In ultima perioada, copiii familiei Clejani le fac numai probleme parintilor. Dupa ce s-au mai calmat apele cu Margherita, acum, in centrul atentiei este, din nou, Fulgy. Aceasta nu da semne ca s-ar cuminti, desi asa a promis ultima data cand a avut probleme cu legea. 

Fulgy este subietul principal in cadrul unui dosar penal deschis de un service auto din zona Cotroceni. Mai exact, se pare ca aceasta a refuzat sa achite o polita RCA in valoare de 600 de euro. Acuzatia continua sirul deschis inca de anul trecut, atunci cand Fulgerica a fost acuzat ca ar talharit un jurnalist. In loc sa-l pedepseasca dur, autoritatile au decis sa ii ameninte cu internarea la psihiatrie. Din pacate, nu s-a intamplat nimic concret, iar acum, Fulgy, este din nou in atentia organelor competente. 

„Admite propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 3 Bucuresti de luare a masurii de siguranta de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulata prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 inregistrat pe rolul Judecatoriei Sectorului 3 Bucuresti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate pana la insanatosire sau pana la obtinerea unei ameliorari care sa inlature starea de pericol. (…)

Daca suspectul sau inculpatul incalca cu rea-credinta masura obligarii provizorii la tratament medical, judecatorul (…) dispune (…) internarea medicala provizorie a suspectului sau inculpatului', a hotarat instanta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009759 (s)