News Flash:

Ana Morodan se multumeste cu putin. Ce operatie vrea sa isi fac „contesa digitala”

14 Aprilie 2022
479 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Morodan

Ana Morodan este foarte atenta la aspectul fizic, mai ales ca in online asta conteaza foarte mult. In timp ce alte colege de-ale vor sa aiba sanii cat mai mari si cat mai proeminenti, Ana este la polul opus. 

Ana Morodan si-a uimit fanii cu cel mai recent anunt. Vedeta are de gand sa faca schimbari mari in viata ei, iar una dintre ele este la nivelul sanilor. „Contesa digitala” a ajuns la concluzia ca i s-ar potrivi mult mai bine o marime mai mica.

„Am sanii mari, cred ca o sa ii tai ca au ajuns pana la buric! Am o inteligenta, insa, peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu si gratie. Asa sunt eu reala – boscheta! Am mari probleme cu spatele din cauza sanilor.

Fac masaj cu pietre de jad saptamanal. Sunt fan terapii care ma relaxeaza. Tocmai am fost numita bila de catre prietenul meu! Am luat si ceva kilograme!”, s-a confesat vedeta, potrivit Click.

Dupa participarea la Asia Express, capitalul ei de imagine a crescut considerabil. Si nu doar el, ci si conturile Anei. Ana Morodan ajunge ca castige intr-o luna cat nu castiga alte persoane intr-un an. Multi s-au intrebat de unde face Ana Morodan atatia bani, asa ca explicatia a venit chiar de la ea.

”Am business-uri in e-commerce din mai multe categorii. Din frumusete, din haine. Am investit foarte mult intr-un business care vinde lucruri care te ajuta sa te dezvolti personal. Sau sa nu mai ai anxietate, ca acum toata lumea are anxietate. Eu am fost invatata de mica ca nu e bine sa-ti pui ouale intr-un singur cos. Mi-am facut banii singura. Nu-mi place sa muncesc.  Mi-ar fi placut sa fiu intetinuta toata viata, dar nu mi-a iesit.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006115 (s)