News Flash:

Dani Mocanu, accident teribil pe strazile din Valcea. Manelistul a facut praf doua masini parcate regulamentar

14 Aprilie 2022
432 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Mocanu

Dani Mocanu a vrut sa le arate tuturor cine este seful. Manelistul pare ca nu ia niciodata pauza de la muzica. Aceasta are deja pregatita o piesa pentru fanii lui, asa ca s-a gandit sa filmeze si un videoclip. Toate bune si frumoase pana cand s-a afisat pe strazile din Valcea cu un tanc.

Dani Mocanu isi pune dusmanii la respect. Sau, cel putin, asa credea. Ideea lui de videoclip s-a ruinat intr-o secunda, in momentul in care cel care conducea blindata din Anglia a pierdut controlul volanului. Mocanu si soferul au intrat in doua masini parcate regulamentar, iar de acolo s-a iscat un mare accident. Politia a intrat si ea pe fir si nu a lasat pe nimeni sa scape basma curata. 

Soferul (cu permis de conducere din Marea Britanie) a fost amendat – a transmis IPJ Vilcea: „Un barbat din Bujoreni a fost amendat de politisti dupa ce miercuri dupa-amiaza a lovit cu un blindat doua autoturisme parcate pe o strada din centrul municipiului resedinta”.

Politistii au tinut sa mai precizeze ca masina in care se afla si Danu Mocanu nu este un vehicul militar ci unul de epoca, istoric, de colectie, fiind inmatriculat in Anglia si cu drept de a circula pe drumurile publice.

„Nu este vorba de un autovehicul de armata, ci de un autovehicul istoric, inmatriculat in Anglia si condus de un cetatean roman cu permis de conducere de Marea Britanie. Acesta va fi sanctionat cu amenda intre 580-725 de lei, pentru efectuarea unor activitati de natura a distrage in mod periculos atentia in timpul mersului. Nu au fost constate alte nereguli”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Georgiana Stancu, conform Agerpres.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004969 (s)