News Flash:

Ilinca Vandici, la cutite cu Elena Udrea. Care ar fi fost motivul neintelegerii dintre cele doua

13 Aprilie 2022
509 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilinca

Ilinca Vandici are un trecut amoros care a ocupat mult timp primele pagini ale tabloidelor de scandal. Vedetei de la Kanal D nu i-a scapat nimic, de la oameni la afaceri, la fotbalisti si la copii de bani gata. Pe aceasta lista se inscrie si baiatul vitreg al Elenei Udrea.

Ilinca Vandici nu a dus niciodata lipsa de propuneri din partea barbatilor. Inca de cand a venit la Capitala, aceasta a avut teluri bine stabiite si nu s-a lasat pana cand nu si le-a indeplinit. Desi, poate ca nu si-a propus niciodata sa se afiseze la bratul barbatilor cu bani, din pacate sau din fericire, cam asta s-a intamplat pana acum cati ani, cand l-a intalnit pe Andrei Neacsu.

De departe, una dintre cele mai titrate relatii ale vedetei de la Kanal D a fost cea cu baiatul vitreg al Elenei Udrea. Atunci, cei doi erau cel mai comentat cuplu al momentului, mai ales ca veneau din domenii diferite. Multi au spus ca Elena Udrea nu a suportat-o niciodata si ca au fost momente in care s-au certat destul de rau. Care a fost, de fapt, adevarul?

„O admir foarte tare si o plac pe Elena. Nu pot spune ca am avut o relatie sau ca eram prietene. Ne-am intalnit de vreo 2, 3 ori in doi ani si jumatate la cate o masa. Nu pot sa spun ca am impartit experiente sau am povestit lucruri. Insa da, o plac foarte tare pe Elena. Nu ne-am certat, nici nu aveam de ce sa ne certam.

Alin nu m-a cerut niciodata in casatorie. Nunta in Bora Bora? Cine a spus asta si eu nu stiu?! Presa a scris multe la vremea respectiva.Era foarte interesant sa amesteci intre o relatie de iubire intre doi copii, ca si eu si Alin eram copii, e super interesant sa amesteci un nume precum era la vremea respectiva si este Elena Udrea. Nu mi s-a parut potrivit.”, a marturisit celebra prezentatoare in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1102 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004813 (s)