News Flash:

Jador a dat cluburile pe... Filamornica Banatul din Timisoara. „Un eveniment absolut minunat”

13 Aprilie 2022
392 Vizualizari | 0 Comentarii
Jador

Jador profita din plin ca s-au ridicat restrictiile. Manelistul de abia astepta sa urce din nou pe scena, ca nici nu mai conteaza tipul evenimentului. Artistului ii place sa creada despre el ca este foarte cameleonic si, tocmai de aceea, a acceptat propunerea de a urca pe scena uneia dintre cele mai apreciate filarmonici.

“Jale”, LIVE, la Filarmonica Banatul Timisoara! Dragii mei, in cazul in care nu ati aflat inca, va anunt ca in luna mai vom avea concert de manele la Filarmonica- Jador si Aza Dau Moda! Mai aveti timp suficient sa cumparati bilete, dat fiind faptul ca data concertului este 17 mai 2022…! Sa-l felicitam cu aceasta ocazie pe directorul interimar numit de Fritz, Ovidiu Andris! Mi se pare ca acest eveniment este unul absolut deosebit, care ii face cinste noului director! (...)!", anunta consilierul local PRO Romania Roxana Iliescu.

Jador este unul dintre cei mai cunoscuti si cea mai iubiti artisti de la noi din tara. Intr-un timp destul de scurt, manelistul a reusit sa isi creeze o adevarata armata de fani care il sustin si ii sunt alaturi la orice pas. Chiar daca este mereu cu zambetul pe buze si emana energie buna, in spatele acestui optimism, Jador ascunde o drama pe care multi dintre fanii lui nu au stiut-o pana acum.

„Tata toata viata lui a fost plecat. Toata viata lui a fost plecat la munca. Avea 5 copii. La 17 ani m-a facut pe mine. Dupa, a plecat la munca in strainatate, la sarbi, la germani, la italieni. A fost greu. Eu am ramas barbatul cat a fost tata plecat, pana am facut 14 ani.El avea pretentii mari de la mine. Daca nu salutam lumea pe strada, ma rupea cu bataia. Noi o terorizam pe mama, iar cand venea tata acasa, luam bataie toti. S-a intors acasa in urma cu 6 ani. A terminat casa si si-a facut un business al lui. Eu atunci l-am cunoscut cu adevarat pe tata. Eu il cunosc pe tatal meu de 6 ani, nu-l stiu de mic.”, a spus Jador mai demult.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006488 (s)