News Flash:

Dieta pe care o urmeaza Angelina Jolie. Actrita se bazeaza pe preparate cu scorpioni si tarantule

14 Aprilie 2022
409 Vizualizari | 0 Comentarii
Angelina Jolie

Angelina Jolie este un exemplu pentru milioane de femei din lumea intreaga. Aceasta pare ca refuza sa mai imbatraneasca, iar acum, dupa ce a dezvaluit ce face pentru a se mentine in forma, se explica totul. 

Angelina Jolie arata demential, dar asta nu inseamna ca isi permite sa manance fast-food sau alte „bombe calorice”. Actrita este foarte stricta cu alimentatia ei si, desi multi au intrebat-o ce mananca pentru a tine kilogramele la distanta, raspunsul i-a lasat masca. Se pare ca fosta lui Brad Pitt se bazeaza pe celebrele scorpioni si tarantule. 

Desi nu pare tocmai o delicatesa, toate aceste insecte sunt bogate in nutrienti. Un studiu publicat in Jurnalul de Agricultura si Chimie Alimentara a descoperit ca insectele ofera magneziu, fier si alti nutrienti. Cercetatorii au raportat ca atunci cand sunt comparati cu carnea de vita, greierii contin o cantitate mai mare de fier solubil, o proprietate care permite mineralului sa fie folosit de organism. De asemenea, acestia contin si magneziu, calciu, cupru si zinc.

Potrivit nutritionistului Vandana Sheth, purtator de cuvant al Academiei de Nutritie si Dietetice, gandacii pot fi sanatosi si ideali in dieta.

”In general, insectele contin foarte multa proteina (undeva la 60%-70%), sunt scazuti in carbohidrati si ofera minerale, vitamine si grasimi”, a explicat pentru Health.

Din pacate, exista si cateva dezavantaje in urma consumului de gandaci si alte insecte. Multe dintre ele intra in contact cu pesticide si alte chimicale, motiv pentru care este foarte important locul din care ”delicatesele” sunt achizitionate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004774 (s)