News Flash:

Nu ii este rusine sa recunoasca! Ce meserie a avut Cabral inainte de a ajunge celebru

13 Aprilie 2022
545 Vizualizari | 0 Comentarii
cabral

Cabral este o prezenta foarte activa in mediul online, iar cei care il urmaresc s-au obisnuit cu stilul lui sarcastic de a spune lucrurilor pe nume. Atunci cand vine vorba de familie sau de propria persoana, Cabral este cat se poate de serios. Prezentatorul are un blog pe care scrie constant si abordeaza diferite subiecte cu fanii lui. l se ocupa cu descarcarea TIR-urilor, a lucrat la vulcanizare si santier, in momentele in care avea nevoie de bani ca sa isi faca diverse placeri.

„Am descarcat TIR-uri cu carca atunci cand am vrut sa plec cu baietii la mare, am lucrat la vulcanizare cand am vrut sa merg la munte, cand mi-am dorit sa ma imbrac mai cu mot m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat si pe santier, la casa lui Titi, un prieten de-al parintilor mei”, a scris Cabral pe blogul lui.

Recent, prezentatorul de la PRO TV le-a spus fanilor ca sufera de Sindromul picioarelor neliniste inca din copilarie. Mai mult decat atat, Cabraș a observat si la fiica sa aceleasi manifestari ale bolii.

“Traiesc cu el de cand inca eram copil si din cauza lui am fost certat nu de putine ori. Sindromul picioarelor nelinistite. Cum se manifesta? In mai multe feluri. E vorba de o… neliniste pe care o au propriile picioare. Efectiv nu gasesti confortul decat daca tot frichinesti labele picioarelor, le freci ba intre ele, ba de pat, ba de asternuturi. Uneori e cu senzatie de cald la picioare. Alteori cu senzatie de rece. Nu e cu mancarime, dar am auzit ca are si manifestarea asta la unii. Pe altii ii si inteapa. Mai sunt cazuri cand si amortesc picioarele. Ideea, per ansamblu, este ca nu-i un disconfort major (in majoritatea cazurilor), dar nici nu poti face abstractie de treaba asta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007412 (s)