News Flash:

Delia si-a uimit urmaritorii cu cele mai recente accesorii. A dat pe ele cat dau altii pe un apartament

14 Aprilie 2022
389 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia este una dintre artistele care de-a lungul timpului si-a creat un stil inconfundabil. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca aceasta investeste zeci de mii de euro in piesele vestimentare, dar fara spiritul ei fashion nimic nu ar fi fost posibil.

Aparitiile Deliei merita nota 10 de fiecare data, dar asta nu inseamna ca nu exista si carcotasi. Artista are un dressing impresionant in care se regasesc sute de piese de brand, piese statement cu ajutorul carora Delia face tinute spectaculoase. Artista are o echipa de profesionisti care se ocupa de aparitiile ei, dar se descurca si pe cont propriu.

Artista a fost criticata de multe ori pentru aparitiile indraznete, dar jurata X Factor si-a asumat ca tinutele ei nu pot fi intelese de toata lumea. Bineinteles, sunt si persoane care o felicita de fiecare data pentru curajul de a purta anumite piese care nu sunt deloc usor de integrat si se inspira de la ea.

Recent, Delia a pus ochii pe cateva accesorii semnate de Schiaparelli si, avand in vedere ca sunt extraordinare, artista nu avea cum sa plece din vacanta fara ele. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005209 (s)