News Flash:

O aplicatie facuta in Romania poate deveni ghidul tau virtual. Cum poti sa calatoresti fara sa dai niciun ban

22 Aprilie 2022
496 Vizualizari | 0 Comentarii
turism

Iti place sa calatoresti? Exista o aplicatie care te poate ajuta sa faci turul virtual al unor orase, pentru a afla ce merita sa vizitezi. 


O aplicatie creata in Romania poate fi cel mai bun ghid turistic atunci cand calatoresti. Questo este un start-up romanesc, iar aplicatia te ajuta sa calatoresti virtual in peste 100 de orase din lume. Cum functioneaza? Instalezi aplicatia, iar atunci cand ajungi intr-un oras nou, o pornesti. Urmaresti indiciile si provocarile pe care le primesti in aplicatie, pentru a descoperi locuri interesante din orasul respectiv. 


Totul se desfasoara ca un joc, in care tu ai o misiune pe care trebuie sa o indeplinesti pentru a primi indicii. Pe masura ce rezolvi sarcinile, ajungi la diferite puncte de pe traseu si afli povestile locurilor respective. Aplicatia combina informatii de la localnici, de la ghizi turistici si de la tour-operatori din locurile respective, pentru o experienta cat mai realista. Poti folosi Questo si in orasul in care locuiesti, daca este disponibila, ca sa afli lucruri nebanuite despre el. 


Questo are continut despre peste 100 de orase din 30 de tari din lume si este disponibila in zece limbi de circulatie internationala. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005115 (s)