News Flash:

Drogată la volan!

O adolescentă din SUA, care a comis un accident de circulație similar cu cel de la 2 Mai, condamnată pe viață

24 August 2023
198 Vizualizari | 0 Comentarii


O adolescentă din Statele Unite ale Americii a fost condamnată la închisoare pe viață după ce a provocat un accident de circulație asemănător cu cel din localitatea 2 Mai din România. Ea se afla sub influența drogurilor atunci când a urcat la volan și a lovit un zid cu mașina, circulând cu o viteză de 160 km/h, ceea ce a dus la moartea iubitului ei și a unui prieten.

Mackenzie Shirilla, în vârstă de 19 ani, a primit două sentințe pe viață din partea unui tribunal din Ohio pentru accidentul în care și-au pierdut viața iubitul ei Dominic Russo, în vârstă de 20 de ani, și prietenul lor Davion Flanagan, în vârstă de 19 ani, în iulie anul trecut. La momentul accidentului, Shirilla avea 17 ani și a condus mașina într-un zid al unei clădiri. Ambii pasageri au fost declarați decedați pe loc. Ancheta a dezvăluit că toți cei trei consumaseră marijuana, iar poliția a găsit și alte droguri în mașină, conform informațiilor furnizate de Sky News.

Christine Russo, mama lui Dominic Russo, a declarat în instanță că „Mackenzie a fost nemiloasă cu Dominic și Davion”, apoi i s-a adresat: „fii recunoscătoare că încă ești în viață și că ai un viitor, oricare ar fi acesta”.


Shirilla, care nu a luat cuvântul în timpul procesului, a rostit o declarație în sala de judecată înainte de pronunțarea sentinței.„Către familiile lui Dominic și Davion... îmi pare sincer foarte rău. Sper că într-o zi vă veți da seama că nu am vrut să se întâmple asta și că n-am făcut-o intenționat”.


Judecătoarea, care a descris incidentul drept un "iadul pe roți", a afirmat că tânăra a ales să conducă intenționat la o oră în care puțini martori ar fi fost prezenți în zonă, pe un drum pe care nu obișnuia să circule, dar pe care îl studiase cu câteva zile înainte de accident. Procurorii au susținut în timpul procesului că Shirilla dezvoltase o atitudine ostilă față de iubitul ei și că dorea să pună capăt relației.

Înainte de pronunțarea sentinței, acuzarea a prezentat în instanță videoclipuri de pe TikTok în care Shirilla se distra la un concert și sărbătorea Halloweenul, la câteva luni după accident. Mama sa a declarat judecătorului că aceste au fost singurele ocazii în care au ieșit, iar în restul timpului fiica ei s-a izolat în camera ei și a plâns neîncetat.

Mackenzie Shirilla va putea solicita eliberarea condiționată abia după o perioadă de 15 ani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005545 (s)