News Flash:

În vizită la una dintre flotele nord-coreene în Marea de Est

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a asistat la un test cu rachete de croazieră strategice

21 August 2023
184 Vizualizari | 0 Comentarii


Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, a efectuat o vizită la o unitate navală și a fost martor la un test cu rachete de croazieră strategice, conform informațiilor prezentate de media de stat luni, 21 august. Aceste acțiuni au avut loc înaintea desfășurării exercițiilor militare comune dintre Coreea de Sud și Statele Unite, conform relatărilor agenției AFP.

Kim Jong-Un a inspectat una dintre flotele marinei nord-coreene în Marea de Est, cunoscută și sub denumirea de Marea Japoniei, și a supervizat echipajul în timpul pregătirilor pentru un exercițiu de lansare a rachetelor de croazieră strategice. Aceste rachete au atins cu precizie ținta, fără nicio eroare în procesul de lansare.

Această informație a fost făcută publică înaintea începerii exercițiilor anuale Ulchi Freedom Shield. Aceste manevre de amploare, desfășurate de forțele americane și sud-coreene până la data de 31 august, au ca scop abordarea amenințărilor din ce în ce mai serioase venite din partea Coreei de Nord, stat care deține arsenal nuclear.

Phenianul consideră că aceste exerciții comune reprezintă o pregătire pentru o potențială invazie a Nordului și a emis avertizări repetate că va răspunde cu măsuri de amploare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004947 (s)