News Flash:

Nicolae Guta a devenit tatic pentru a 12-a oara. Cum arata cea care i-a oferit manelistului inca un copil

2 Iunie 2022
476 Vizualizari | 0 Comentarii
Guta

Nicolae Guta a lipsit o perioada din lumina reflectoarelor, dar nu a stat deloc degeaba. Manelistul s-a concentrat pe partea personala si a devenit tatic pentru a 12-a oara. Cristina l-a facut tatic pe Nicolae Guta, iar manelistul este in culmea fericirii.

Nicolae Guta are copii cu sase femei diferite si pare ca nu are de gand sa se opreasca aici. Manelistul a devenit tatic din nou, dar nu a declarat nimic despre sexul mostenitorului sau. Cert este ca acesta nu va fi ultimul copil al sau, iar Cristina, partenera lui, pare mai dispusa ca niciodata sa ii indeplineasaca dorintele.

Recent, Nicolae Guta a renuntat la viata traita pe opulenta. Manelistul a uitat zilele in care era razvnit de zeci de femei si a ales calea pocaintei. Nicolae Guta este de nerecunoscut dupa ce si-a schimbat programul si stilul de viata, iar apropiatii sustin ca, de fapt, acesta este momentul in care el se simte implinit pe deplin.

Spre uimirea tuturor, Nicolae Guta chiar s-a pocait. Manelistul a decis sa se retraga din agitatia lumii mondene si sa se dedice slujirii lui Dumnezeu. Dupa ce ani la rand a fost prezent la emisiuni, implicat in diverse scandaluri, acum, Nicolae este cu totul si cu totul o alta persoana. Un videoclip cu Nicolae Guta aflat intr-o biserica s-a viralizat in cel mai scurt timp pe toate retelele de socializare. In imagini, celebrul manelist apare imbracat intr-un trening, cantand melodii religioase.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004929 (s)