News Flash:

Gina Pistol a vorbit pentru prima data despre sechelele cu care a ramas dupa ce a fost infectata cu Covid. „Nu mai am putere”

2 Iunie 2022
374 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina

Gina Pistol a ales sa nu ii incarce pe fanii ei cu problemele personale. Recent, iubita lui Smiley a recunoscut ca a avut Covid, dar ca nu a simtit nevoia sa se confeseze in online. Acum, vedeta a simtit ca ar trebui sa le vorbeasca celor din online despre simptomele cu care a ramas, in ideea in care poate sunt mai multi in aceasta situatie.

Gina Pistol s-a ferit cat de mult a putut sa nu ia Covid, dar, din pacate, asta nu tine doar de ea. In urma cu cateva zile, prezentatoare de la „Chefi la cutite” a fost surprinsa in mall cu masca pe fata, desi restrictiile se ridicasera demult. Vedeta a incercat sa o protejeze foarte mult si pe micuta Josephine de acest virus si, tocmai de aceea, cel mai probabil, in perioada in care a avut Covid, a stat izolata de membrii familiei. Gina a recunoscut ca pentru ea nu a fost deloc usoara perioada asta, ci, din contra. Simptomele cu care s-a ales dupa ce a trecut prin boala sunt unele groaznice, iar despre asta a vorbit recent cu fanii despre Instagram.

„Sincera sa fiu, imi lipsesc foarte mult antrenamentele. Nu stiu ce se intampla cu mine, dar dupa ce am trecut prin COVID ma simt fara energie, simt ca nu mai am putere. Nici fizic, nici psihic.”, le-a marturisit Gina Pistol fanilor ei, pe InstaStory.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005932 (s)