News Flash:

Iulia Albu, mesaj pentru Scarlatescu si pentru iubita lui, acum, ca au plecat in „America Express”. „Scarlatescu nu poate cu sombrero”

2 Iunie 2022
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia

Iulia Albu stie foarte bine cum este in „Asia Expres”. Chiar daca nu a stat mult, o singura etapa a fost suficienta pentru a-si da seama ca totul este cat se poate de real si ca o asemenea competitie nu menajeaza pe nimeni. Acum, Iulia a simtit nevoia sa transmita un mesaj echipei sale preferate din acest sezon. 


„Acesta este post de sustinere pentru una dintre persoanele mele preferate, actrita de un real talent, cel mai bun partener de rostogolit pe deal si practic singura femeie in viata care arata mai bine cu un sombrero pe cap decat mine.???? Na ca nu am plecat in •asiaexpressromania Dar a plecat ea in America Express cu Scarlatescu - deci are nevoie de TOT suportul nostru. ???? El, Scarlatescu, el Nu poate cu sombrero, dar… Nu, tot in ea mi-e baza ????. Vedeti ce faceti pe acolo, nebunii mei frumosi! Sunt tare mandra de tine, fata draga! Asta pe langa faptul ca Iti Multumesc pentru rabdarea fara margini pe care ai avut-o cu mine la filmarile pentru Love Sorry. Va spun mai multe despre asta in curand!”

„America Express” va porni motoarele, iar echipele vor merge si vor strabate toata America de Sud in indeplinirea misiunilor. Anul acesta, Gina nu va fi la carma emisiunii, ci o va lasa tot pe Irina Fodor sa preia conducerea. 

Asa cum era de asteptat, inainte de a porni la drum, cei din Antena 1 s-au uitat in gradina proprie sa vada daca este cineva dornic de aventura „America Express”. Cautarile nu au durat prea mult si echipele au fost deja formate. Andreea Balan si Andreea Antonescu, Catalin Bordea si Cortea,  Jean Gavril si fratele lui, Dinu.

Chiar daca are probleme cu legea, Puya si Mihaela merg si ei in „America Express”, alaturi de Catalin Scarlatescu si iubita lui, Doina, Bianca Adam si mama ei, Pufeh si Bruja, Ovidiu Buta si iubitul lui si, nu in ultimul rand, Diana Bulimar si Larisa Iordache.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011929 (s)