News Flash:

Kasia Gallanio, fosta printesa a Qatarului, ultimele declaratii despre sotul ei inainte de a fi gasita moarta

2 Iunie 2022
670 Vizualizari | 0 Comentarii
Kasia

Fosta printesa Qatarului, frumoasa Kasia Gallanio, a fost gasita moarta duminica, 30 mai, in Marbella, Spania. Femeia avea 45 de ani si ducea o lupta apriga cu tatal celor trei fiice ale sale, suspectat de incest. Cu doar o luna povestea lucruri cutremuratoare. Printesa Qatarului, ultimul interviu, publicat in cadrul seriei "Every woman has a story".

Fosta printesa a Qatarului a facut dezvaluiri despre viata ei, in ceea ce numeste „colivia de aur”, despre sotul cu care s-a luptat in instanta, dar si despre acuzatiile pe care una dintre fiice i le-a adus acestuia. O luna nmai taziu a fost gasita fara suflare, in Spania.

„Povestea mea are legatura cu despartirea de fostul meu sot si copiii pe care-i avem impreuna. E dificil sa separi aceste doua lucruri, au fost multe articole in presa din cauza custodiei celor trei fete. 

Am decis, dupa atatia ani, sa vorbesc. E timpul ca oamenii sa stie ca nu este totul numai stralucire si perfectiune. M-am zbatut, am trecut prin multe, a fost dificil nu numai pentru mine, dar si pentru copii”, povesteste Kasia in interviul urcat pe youtube pe data de 17 aprilie 2022. Timp de 10 ani, Kasia a fost in conflict cu fostul sot, Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani (73 de ani), unchiului emirului Qatarului, pentru a-si recapata custodia asupra celor trei fiice minore.

„Au trecut atatia ani si suntem la ultima infatisare de la tribunal. Asa cum am spus si pe Instagram, am primit foarte multe mesaje de la femei care se simt fie blocate in casnicii, fie controlate de soti. Am primit mesaje de genul: «te rog, poti sa ma ajuti? Sotul mi-a luat copii» sau «sunt blocata aici, ce pot sa fac?». Cel mai important lucru pentru mine este libertatea. Sa pot iesi, sa pot face lucrurile pe care mi le doresc, in loc sa astept, intelegi… intr-o cusca de aur”, noteaza libertateapentrufemei.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006818 (s)