News Flash:

Jennifer Lopez a fost inlocuita. Fostul ei partener are o iubita cu 21 de ani mai tanara

2 Iunie 2022
721 Vizualizari | 0 Comentarii
Alex Rodriguez

Alex Rodriguez a incheiat demult capitolul Jennifer Lopez. ARod s-a focusat mai mult ca niciodata pe partea profesionala, dar si pe cea personala, pentru ca se pare ca are o iubita noua.

Nimeni nu este de neinlocuit, nici macar Jennifer Lopez. Nu o spunem noi, ci o demonstreaza Alex Rodriguez care, la mai bine de un de la despartirea de artista, si-a gasit o noua iubita. ARod a fost cel vinovat atunci, fiind acuzat din toate partile de infidelitate. Aceasta si-a asumat greselile, iar tot ce si-a dorit a fost ca Jennifer Lopez sa fie fericita.

Acum, Alex are o noua iubita care arata foarte bine. Kathryne Padgett este model de profesie si este cu 21 de ani mai tanara decat fostul partener al lui Jennifer. Age is a just a number, asa ca asta nu este o piedica pentru cei doi porumbei. Chiar daca nu se afiseaza foarte vizibil, cei doi au fost de multe ori surprinsi de paparazzi, la care se adauga si declaratiile prietenilor care spun ca nu l-au mai vazut pe Rodriguez niciodata mai fericit ca acum. 

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez nu au ramas in cele mai bune relatii dupa despartire. Cei doi nu au vrut sa auda de amicitie dupa o relatie de dragoste, asa ca au inceput sa se elimine treptat unul din viata celuilalt. Cel care a facut primul gest in directia asta a fost Alex, care i-a cerut inapoi masina pe care i-o facuse cadou divei. JLo nu s-a lasat nici ea mai prejos si l-a lovit acolo unde doare cel mai tare. Artista i-a dat unfollow pe Instagram lui Rodriguez si s-a cuplat la scurt timp cu unul dintre fostii ei parteneri, Ben Affleck.

Jennifer este mai fericita ca niciodata, iar relatia ei merge ca pe roate. Intrebat de jurnalisti ce parere are despre actuala relatie a lui Jennier, Alex a preferat sa nu comenteze. In schimb, acesta a vorbit despre cum a fost relatia dintre el si diva. ”Am avut cei mai minunati ani din viata mea. Am invatat foarte multe din aceasta relatie, atat despre mine, cat si despre fiicele mele. Acum am oportunitatea sa primesc aceasta lectie si sa merg mai departe. Sunt recunoscator pentru ultimii cinci ani si astept cu nerabdare sa-mi fac urmatorii ani si mai buni cu lectiile pe care le-am invatat”, a spus ARod.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007447 (s)