News Flash:

Cum se intelege Cristi Pitulice cu fostul sot al Ioanei Ginghina, Alexandru Papadopol. „Nu stau sa fac sarbatorilor cu toti fostii”

2 Iunie 2022
408 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioana

Ioana Ginghina si Cristi Pitulice se pregatesc de cel mai important moment din viata lor. Cei doi se vor casatori curand, dar asta nu inseamna ca actrita poate sterge trecutul cu buretele. Alexandru Papadopol reprezinta un capitol important si, fie ca vrea, fie ca nu vrea, va fi mereu prezent in viata fiicei lor. 

Ioana Ginghina si-a gasit fericirea dupa despartirea de Alexandru Papadopol. Actrita s-a intalnit intamplator cu Cristi Pitulice si ceea ce avea sa fie o intalnire de afaceri s-a transformat intr-o poveste de dragoste. Cei doi nu au fost convinsi la inceput ca pot trece peste limita amicitiei, dar se pare ca lucrurile s-au aliniat in favoarea lor. Ioana este foarte matura si a dat dovada de diplomatie in fiecare relatie pe care a avut-o. Si acum, vedeta se intelege bine cu fostul ei sot si ii permite sa fie prezent in viata ei si a fiicei lor, dar cu o anumita masura.

„Eu am deja doi ani de cand locuiesc cu Cristi, cum sa se cunoasca doar acum? Cand spun ca am ramas prieteni nu glumesc sau o zic asa din complezenta. Alexandru a mai fost la noi, au fost si alte sarbatori si ziua Ruxandrei, nu se pune problema ca sa nu putem fi toti”, a marturisit actrita.

„De Sarbatori la fel, am fost toti patru, ne-am impartit cadouri, toata lumea a primit de la toata lumea un cadou si da, normal ca Ruxandra ne leaga, ca nu stau sa fac Sarbatorile cu toti fostii mei, dar asta nu inseamna ca nu ne-a facut placere sa socializam. Este tatal copilului meu, nu e un fost iubit, sot sau prieten”, a completat vedeta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005454 (s)