News Flash:

Sandra Bullock apeleaza la crema pentru hemoroizi pentru a scapa de riduri. Ce alte ritualuri ciudate au vedetele de peste Ocean

2 Iunie 2022
400 Vizualizari | 0 Comentarii
Sandra Bullock

Pe scena, pe covorul rosu, in pictoriale - peste tot vedetele arata impecabil. Chiar daca au in spate o armata de stilisti care au grija de imaginea lor, unele dintre ele detin secrete de frumusete mai... ciudate.

Din cand in cand, starurile dezvaluie presei si fanilor cate un mic truc care le ajuta sa fie intotdeauna stralucitoare. La ce apeleaza pentru a tine la distanta ridurile, pentru a-si diminua pofta de mancare sau pentru cearcane? Check this out! 

Selena Gomez bea un shot de ghimbir dimineata, pe stomacul gol, sau chiar mananca o bucatica de ghimbir crud. Ghimbirul are efect antioxidant, intareste sistemul imunitar, previne unele boli ale ficatului si ajuta in lupta cu kilogramele in plus. 

Jennifer Lopez arata extraordinar la 52 de ani. Pentru a-si diminua pofta de mancare, vedeta miroase ulei de grepfruit. Pe cat de ciudat pare, pe atat de eficient este!

Lady Gaga ne-a obisnuit cu ciudateniile ei. In ceea ce priveste trucurile de infrumusetare, cantareata foloseste banda adeziva pentru a tine departe ridurile.

La cum arata Halle Berry, te-ai gandi ca-si petrece ore intregi in saloanele de infrumusetare. Pentru a tine celulita la distanta, vedeta are un truc foarte simplu: isi freaca pielea cu zat de cafea.

Frumoasa Zoe Saldana isi mentine parul stralucitor cu masti de... maioneza. Combinatia de galbenus de ou cu ulei e foarte hranitoare pentru par.

Victoria Beckham ar face orice pentru a-si mentine pielea tanara. Ea foloseste masti pe baza de placenta animala, bogata in celule stem si elemente nutritive. 

Kim Kardashian e, de departe, regina tratamentelor de infrumusetare ciudate. Vedeta este fana a terapiei ”Dracula” si isi injecteaza sange in fata, pentru a scapa de riduri. Talia subtire credeti ca nu cere sacrificii? Ba da! Cand sta in casa, Kim poarta un corset care sa-i accentueze silueta clepsidra. 

Ce credeti ca foloseste Sandra Bullock pentru a scapa de cearcane? N-o sa ghiciti niciodata, asa ca va spunem noi: crema pentru... hemoroizi!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004916 (s)