News Flash:

Cati fani a castigat Johnny Depp in online dupa procesul impotriva fostei sale partenere, Amber Heard

2 Iunie 2022
446 Vizualizari | 0 Comentarii
Johnny

Asa cum era de aspteptat, procesul dintre Johnny Depp si Amber Heard a avut implicatii pe mai multe planuri, inclusiv pe cel online. Timp de mai bine de o luna cat a durat totul, sute de mii de oameni s-au uitat live la marturiile aduse in sala de judecata. Numai in seara pronuntarii verdictului au fost live peste 5 milioane de persoane, iar asta nu este deloc o cifra de neglijat.

Fara doar si poate, procesul „Johnny Depp vs. Amber Heard” este unul care a scris istorie. Actorul a luptat pentru imaginea sa si pentru a i se face dreptate. Dupa o luna in care echipele de avocati au prezentat juratilor cele mai concludente dovezi, verdictul a fost dat miercuri seara. Asa cum se asteptau si cum isi doreau multi, Johnny Depp a invins-o pe Amber Heard care acum este buna de plata. Amber va trebui sa ii dea sotului ei nici mai mult, nici mai putin de 13 milioane de euro pentru defaimare.

Johnny Depp nu a castigat doar procesul, ci si simpatia milioanelor de fani. In fiecare zi, in fata tribunalului erau sute de persoane care scandau numele lui Depp si care il asteptau in ropote de aplauze, lucru care nu s-a intamplat deloc in cazul lui Amber. Mai mult, Johnny a inregistrat o crestere semnificativa, am putea spune chiar uriasa in mediul online.

In momentul in cate a inceput procesul, Depp avea 5.9 milioane de urmaritori pe Instagram, iar acum are peste 22 de milioane de fani care ii sunt alaturi. Cifrele sunt cat se poate de reale, iar dovada sta numarul de aprecieri pe care actorul l-a primit la declaratia pe care a semnat-o atunci cand a aflat verdictul. Mai exact, aproape 16 milioane de fani au fost in asentimentul lui Depp.

La polul opus se afla Amber Heard care nu prea a fost simpatizata pe parcursul procesului. Actrita are 4.8 milioane de fani si doar 285 de mii de aprecieri pentru declaratia sa de dupa proces. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006959 (s)