News Flash:

Florin Salam s-a casatorit ieri cu Roxana Dobre. Ce traditie nu au respectat deloc cei doi miri

2 Iunie 2022
343 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Salam

Florin Salam si Roxana Dobre s-au cununat civil si religios, in aceeasi zi. De 1 iunie 2022, cei doi impreuna cu oamenii apropiati, pana in 200 de persoane, au sarbatorit marele eveniment si au avut parte de cele mai frumoase amintiri. Totul s-a intamplat la malul marii, pe plaja. Mai exact, cununia civila a fost oficiata pe plaja clubului Nuba, de la ora 17.00. Biserica aleasa pentru ceremonia religioasa a fost Adormirea Maicii Domnului, din Mamaia, iar marea petrecere s-a intamplat in clubul Nuba.

Mama Roxanei Dobre a stralucit si ea la marele eveniment! Vizibil emotionata pentru ca fata ei se marita, soacra mica a stiut sa gestioneze momentele delicate, iar asta pentru ca a stat mereu langa fiica ei, fara sa o piarda din vedere. Femeia a purtat o tinuta de seara, de culoare roz spre mov, lunga si mulata pe corp, potrivit jurnalistilor de la Click!. De la petrecere sau cununie civila nu au lipsit nume mari in industria muzicii, inclusiv Tzanca Uraganu si logodnica lui, Marymar, Romeo Fantastik, Sorinel Pustiu, Jador. Nici Alex Velea nu a lipsit, insa a fost surprins singur, in timp ce partenera lui de viata s-a filmat tocmai de pe stadionul din Targu Jiu.

Potrivit aceleiasi surse citate anterior, cei doi miri au avut mai multe perechi de nasi. Unul dintre obiceiurile pe care manelistul le-a respectat a fost ca una dintre perechile de nasi, de la nunta, sa fie ruda. Conform traditiei, le va merge bine, iar cei doi miri vor avea parte de mult noroc in casnicia lor. Imediat dupa cununia civila, Roxana Dobre a oprit alaiul care se grabea sa ajunga la biserica, pentru ceremonia religioasa, pentru a rupe „turta miresei'. Nasa trebuie sa rupa o turta deasupra capului miresei in patru bucati si sa faca semnul sfintei cruci. Potrivit obiceiului, invitatii si mirii care mananca o bucata din turta miresei vor avea parte de prosperitate, informeaza viva.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007825 (s)