News Flash:

Nici bine nu a adus-o pe lume pe Anastasia, ca Nicole Cherry vrea sa devina mamica, din nou

15 Aprilie 2022
262 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry a devenit mama la o varsta destul de frageda, iar asta a facut sa isi atraga multe critici. Artista nu a pus nimic la suflet, mai ales ca stie cum este in lumea mondena in care a crescut de cand era mica. Acum, ca sa le inchida si mai mult gura carcotasilor, Nicole a anuntat ca vrea sa devina mamica pentru a doua oara.

Nicole Cherry nu simte deloc aceasta perioada ca fiind una grea, ci, din contra. Artista se declara mult mai responsabila, dar si implinita din toate punctele de vedere. Vedeta era noroc cu familia ei care o ajuta si ii este mereu aproape. Atunci cand aceasta este plecata la concerte, mama ei sau Florin sunt cei care raman acasa cu micuta Anastasia.

,,Ma simt extraordinar, este cel mai frumos lucru pe care l-am primit de la viata. Mi-am dorit sa fiu mama tanara, chiar de fetita intai, iar tot acest bine, din prezent, ma face sa declar ca sunt cel mai binecuvantat om de pe lumea asta. Clar, viata mea de acum s-a schimbat, sunt mult mai responsabila, dedicata fetitei noastre, cu tot ce inseamna implicarea mea si a lui Florin, pentru a o creste si a o ingriji cat mai bine pe Anastasia”, a spus Nicole Cherry pentru Click.

Nicole Cherry are planuri mari pentru viitor si spune ca nu are de gand sa se opreasca la un singur copil. Mai mult, artista vrea sa aiba si baiat, asa ca va ramane insarcinata pana cand i se va indeplini dorinta de a fi mama de baiat.

,,Cu siguranta o sa am doi copii sau trei, daca am un baiat am zis ca nu o sa mai fac, dar daca nu o sa am un baiat a doua oara, poate o sa mai incerc si o sa mai fac si al treilea copil. Dar, daca voi avea baiat si fata, clar ma voi opri la doi. Asta daca-mi iese din a doua oara, sa fie baiat", a spus artista.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006970 (s)