News Flash:

Florin Busuioc, din nou in momentul infarctului. Ce ar schimba prezentatorul, daca ar putea

14 Aprilie 2022
617 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Busuioc

Florin Busuioc nu poate uita episodul in care a fost la un pas de tragedie. Vedeta de la PRO TV a suferit, in urma cu ceva timp un infarct care l-a facut sa aprecieze mult mai mult viata si persoanele din jurul lui.

Florin Busuioc a demonstrat ca este un luptator. Vedeta de la PRO TV a depasit cu bine una dintre cele mai mari cumpene ale sale, iar acum poate sa vorbeasca despre asta, fara sa se teama. Invitat recent la un podcast, Florin nu a putu sa nu sublinieze cat de recunoscator este ca azi mai traieste si ca nu a patit nimic. Mai mult, acesta constientizeaza unde a gresit si spune ca, daca ar putea, ar corecta anumite obiceiuri proaste pe care le-a avut.

In cadrul podcast-ului lui Damian Draghici, Busu a povestit ce meniu terifiant avea, o cauza a faptului ca si-a pus viata in pericol. ”Fumatul, trei pachete pe zi, cele mai tari tigari de pe piata. Plus oboseala. Aveam atunci, in perioada aia, multe spectacole. Imi luam concediu de la PRO, plecam peste tot in tara. Si fugeam dupa spectacol ca sa prind stirile de dimineata, ma duceam direct in direct, mai bagam cafele, nesomn, mancam prostii. A fost bine ca m-a prins cu oameni in jur si nu noaptea, in somn. Am avut noroc ca un baiat, Bogdan, caruia ii voi multumi toata viata, a fost langa mine si mi-a facut resuscitare imediat, pana sa vina medicii, altfel… L-am intrebat: ”Ma, dar cum ai avut tu prezenta de spirit sa-mi faci aia?!”. ”Pai, tatal meu mi-a murit in brate, infarct, iar eu n-am stiut ce sa fac atunci””, a povestit Busu.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013921 (s)