News Flash:

Aceasta este filmul despre care vorbeste toata lumea. Nici nu trebuie sa mergi la cinema ca sa-l vezi

14 Aprilie 2022
390 Vizualizari | 0 Comentarii
film

Netflix a promis ca scoate toti asii din maneca anul acesta si s-a tinut de cuvant. In urma cu cateva saptamani, platforma lansa un film care, desi nu spunea prea multe prin titlul, a reusit sa doboarea toate recordurile posibile.

„The Adam Project” este productia care i-a innebunit pe toti. Mai exact, pelicula in care Ryan Reynolds are rolul principal este cel de-al patrulea cel mai vizionat film de pe platforma. Actiunea este una care te va tine in suspans, iar daca nu l-ai vazut deja, cu siguranta te va captiva din prima. 

Se pare ca Ryan Reynolds este ca un magnet pentru vizualizari. Nu doar „The Adam Project” a inregistrat 233 de milioane de vizualizari, ci si alte productii care ii au in rol principal. Inaintea peliculei mentionate se afla  „Red Notice”, „Don’t Look Up” si „Bird Box”. Reynolds a devenit primul actor cu trei filme in top 10, asta pentru ca la portofoliu se adauga si  „6 Underground”.

„Adam Reed, de 13 ani, inca in doliu dupa moartea subita a tatalui cu un an inainte, intra intr-o noapte in garajul familiei, pentru a descoperi un barbat ranit, un pilot, care se ascunde acolo. Enigmaticul pilot este versiunea matura a lui insusi din viitor, atunci cand calatoria in timp va fi devenit posibila. El a riscat totul pentru a se intoarce in timp intr-o misiune secreta. Impreuna, trebuie sa inceapa o aventura: se vor intoarce in trecut, il vor gasi pe tata, vor indrepta lucruri, vor salva lumea. Cei trei, Adam mic, Adam matur si tatal vor avea sansa de a vindeca ranile care i-au marcat. Pe langa greutatea misiunii, cei doi Adams descopera ca de fapt nu se agreeaza prea mult, si daca vor sa salveze lumea, intai trebuie sa se impace...”, arata sinopsisul oficial.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1379 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007449 (s)