News Flash:

Celebra artista Rihanna, inselata de iubitul ei cu o romanca. Artista urmeaza sa nasca peste cateva saptamani

15 Aprilie 2022
543 Vizualizari | 0 Comentarii
Rihanna

La sfarsit de saptamana, vestile proaste vin de peste Ocean. Rihanna si A$AP Rocky sunt numprul unu in trendingul de la Twitter si Google, iar asta nu este tocmai un lucru bun pentru ca subiectul care ii vizeaza este legat de o despartire.


Toata lumea este in stare de soc. Pe Twitter s-a creat deja trendul „cancel A$AP Rocky”, asta dupa ce au aparut zvonuri ca el si diva din Barbados nu mai formeaza un cuplu. Se pare ca artisii au decis sa puna punct relatiei dupa ce Riri ar fi aflat ca A$AP a inselat cu o persoana din cercul lor de prieteni. Acea persoana este nimeni alta decat colaboratorea Rihannei, Amina Muaddi. 


Amina Muaddi este o tanara designer pe jumatate romanca si pe jumatate iordaniana. Aceasta s-a facut remarcata la Hollywood odata cu lansarea propriei colectii de pantofi si i-a cucerit pe toti cu design-ul tocului.


Momentan, zvonul nu a fost confirmat de nimeni din anturajul celor doi, dar fanii spera ca totul sa fie doar o gluma proasta. Peste cateva saptamani, Rihanna va deveni mamica pentru prima data si ii va oferi lui A$AP Rocky un copil. In cel mai recent interviu pentru Vogue, artista a declarat cat de fericita este ca va deveni mamica, dar si cat de implinita se simte langa A$AP Rocky.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006442 (s)