News Flash:

Dan Alexa, raspunsul care i-a lasat pe toti cu gura cascata. S-a iubit sau nu cu Anamaria Prodan

14 Aprilie 2022
890 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Alexa

Dan Alexa a fost invitat in emisiunea lui Ioanitoaia. Aceasta nu a avut cum sa nu discute si despre altercatia in care a fost implicat cu Anamaria Prodan. La acel moment, toata lumea a speculat ca este ceva mai mult intre cei doi, asa ca acum a venit si randul lui Alexa sa isi spuna punctul de vedere.

Dan Alexa a ocupat primele pagini ale tabloidelor atunci cand a incasat palma de la Anamaria Prodan. Imaginile au facut inconjurul internetului, iar cei care le-au vazut, au crezut ca este vorba despre o cearta intre doi amorezi. Ba mai mult, la acel moment, Anamaria a fost acuzata de infidelitate si, oricat de mult s-ar fi aparat, nu a reusit sa schimbe parerea publicului.

Acum, Dan Alexa a fost mai sincer ca niciodata si i-a dat lui Ioanitoaia un raspuns la care nu se astepta prea multa lume.

„Nu, nea Ovidiu! Ce intrebare e asta? A fost foarte mult respect si ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Calarasi, unde a adus multi jucatori, a adus si bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implica total', a sustinut antrenorul.

Fanii inca mai speculeaza ca intre cei doi s-a depasit limita profesionala, asa ca Anamaria a decis sa lamureasca lucrurile odata pentru totdeauna.

Anamaria a negat si atunci acuzatiile si sustine ca ulterior si sotul ei a profitat de zvonurile care s-au creat in jurul unei posibile relatii a impresarei cu Dan Alexa, ca sa ascunda propria infidelitate. 

„Il iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc si pe tine si pe Natanticu. (..) Mai voi stiti cum a aparut nebunia asta? Anamaria Prodan lucreaza de cand se stie numai cu barbati. Si atunci acest gen de oameni zic ca sunt c***a. (..) Eu sunt o fire vulcanica. Daca ceva nu imi convine eu in secunda doi sar la bataie. Asa am fost dintotdeauna. Si in cercul de prieteni. In viata mea am lovit multa lume. Singurul pe care nu l-am lovit a fost sotul meu”, a declarat Prodan.
Anamaria neaga si acum acuzatiile si sustine ca ulterior si sotul ei a profitat de zvonurile care s-au creat in jurul unei posibile relatii a impresarei cu Dan Alexa, ca sa ascunda propria infidelitate. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005771 (s)