News Flash:

Cine e iubita lui Al Pacino. Bomba sexy este cu 53 de ani mai tanara decat actorul celebru

14 Aprilie 2022
426 Vizualizari | 0 Comentarii
Al Pacino

Al Pacino demonstreaza ca niciodata nu este prea tarziu sa simti primii fluturi ai dragostei. Actorul si-a gasit sufletul pereche si, asa cum era de asteptat, femeia din dreapta actorului este o prezenta care nu are cum sa treaca neobservata.

Actorul cunoscut pentru rolul din Scarface s-a afisat zilele trecute cu o femeie foarte tanara. Cei care l-au vazut la restaurantul din Venice Beach au crezut ca este vreo ruda sau vreo colega de platou, dar nu, era chiar iubita lui. De data asta, Al Pacino i-a uimit pe toti, iar asta pentru ca noua lui partenera i-ar putea fi direct nepoata. Intre cei doi este o diferenta de 53 de ani, dar acesta nu pare a fi un impediment in calea iubirii. 

Noor nu este deloc straina de lumea mondena si se pare ca are o inclinatie catre barbatii mult mai batrani. Aceasta provine dintr-o familie bogata din Kuweit, iar pe lista cuceririlor ei se numara si Clint Eastwood, un barbat in varsta de 91 de ani, dar si Mick Jagger.

„Pacino si Noor au inceput sa se vada in timpul pandemiei. Ea se intalneste mai ales cu barbati in varsta foarte bogati, a fost cu Mick Jagger o vreme, apoi s-a intalnit cu Nicholas Berggruen.

Este cu Al de ceva timp si se inteleg foarte bine. Diferenta de varsta nu pare sa fie o problema, desi el este mai in varsta decat tatal ei. Este obisnuita cu lumea bogata pentru ca provine dintr-o familie cu bani”, a declarat o sursa pentru Page Six.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006265 (s)