News Flash:

Irina Fodor, clipe de groaza la „Asia Express”. Prezentatoare nu mai vrea sa treaca niciodata prin asa ceva

15 Aprilie 2022
305 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina Fodor

Pentru Irina Fodor, 2021 a fost unul dintre cei mai buni ani din punct de vedere profesional. Aceasta a bifat numeroase proiecte la Antena 1 si s-a implicat trup si suflet ca totul sa iasa bine. Rezultatele au vorbit de la sine, iar acum, producatorii trustului au avut din nou incredere in ea ca va face treaba buna la carma „Dancing on ice”.

Anul trecut, Irina Fodor i-a cam luat locul Ginei Pistol in toate productiile de la Antena 1 si nu vorbim de productii mici, ci de unele dintre cele mai importante. Responsabilitatea Irinei a fost una uriasa, mai ales ca a trebuit sa-i castige pe telespectatorii care erau obisnuiti cu Gina Pistol. Pe cat de frumoasa a fost aventura, pe atat de grea a fost, mai ales ca Irina a lasat acasa fetita, dar si pe Razvan Fodor.

“Am fost plecata aproape cinci luni, Razvan a avut si el proiecte, ne-am vazut cam jumatate doar. Asia Express, Chefi fara limite. Tot doua luni fiecare, doar ca la Chefi ne mutam la un interval mai lung. Dar tot trezit de dimineata, tot impachetat rapid”, a povestit Irina, la podcast-ul Lorenei Buhnici.

“Eu reuseam sa mai adorm pe la 11.30, 12. La 4 eram in picioare, zilnic, dar echipa de productie, care trebuie sa se asigure ca ne primesc unde vrem sa mergem, aprobarile sunt cerute cu luni inainte, nu poti sa iti permiti greseli. Echipa de productie nu prinde mai multe de trei ore de somn pe noapte, timp de doua luni. Fara schimburi, e un nucleu care lucreaza constant. E multa munca, dar este un proiect, mi se pare, ca niciun altul”, a mai spus Irina Fodor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006196 (s)