News Flash:

Bianca Dragusanu traieste pe picior mare. Din ce castiga vedeta banii pentru toate operatiile estetice

30 Decembrie 2021
422 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu a fost mereu genul de vedeta care a muncit din greu pentru a-si satisface cele mai scumpe mofturi. Blondina nu s-a uitat niciodata la bani atunci cand si-a dorit ceva si in ultimii ani a investit sume colosale in aspectul fizic. Bianca a declarat de nenumarate ori ca va face tot posibilul sa atinga perfectiunea, chiar daca asta inseamna sute de mii de euro cheltuiti.

Bianca Dragusanu a muncit din greu pentru a ajunge la capitalul de imagine de acum. Blondina a stiut inca din prima zi de cand a venit la Capitala ce vrea sa faca si i-a reusit. De cand a descoperit-o Catalin Botezatu si pana acum, Bianca a evoluat enorm, iar asta se reflecta nu doar in imaginea fizica, ci si in conturi.

Fara doar si poate, Bianca Dragusanu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Bianca a reusit sa isi construiasca o imagine de-a lungul timpului si a atras mereu atentia prin perfectiunea pe care vrea sa o obtina prin intermediul operatiilor estetice.

” Eu am carte de munca de la 18 ani, eu fac bani singura. Eu sunt genul de femeie care nu a depins niciodata material de alta persoana. La nivelul la care castig eu acum e normal sa am in jur doar oameni de succes. Eu am foarte multe contracte de imagine, am afacerea mea de mai bine de 12 ani cu rochii de mirese, am o afacere cu blanuri si costume de fitness de 6 ani, de 4 ani am contract cu extensii de par, de un an am contract cu aur si diamante, de doi ani cu o casa de pariuri etc. Eu nu castig bani neaparat pentru ca sunt frumoasa, eu castig bani pentru ca sunt desteapta. De femei frumoase e plina tara, diferenta o face creierul.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004925 (s)