News Flash:

Cuza nu are deloc noroc in dragoste. Membrul Noaptea Tarziu s-a despartit de Ximena, iubita lui

30 Decembrie 2021
987 Vizualizari | 0 Comentarii
Cuza

De cand s-a despartit de Ramona, Cuza nu mai este la fel de norocos in dragoste sau, cel putin, nu ca fosta lui parterera. In timp ce Ramona se rasfata in Zanzibar alaturi de Cazacu, Cuza a pus punct relatiei pe care o avea cu Ximena, o bruneta care i-a furat mintile. Se pare ca cei doi nu au rezonat foarte bine, iar gelozia Ximenei l-a facut pe membrul de la Noaptea Tarziu sa intre in noul an singur. 

Anul acesta, mai mult ca niciodata, a reusit sa bifeze multiple proiecte in cariera. Gorjeanul a ajuns in „Asia Express” alaturi de Emi, prezinta „Super Neatza de weekend” si cam de o luna este si colegul lui Popescu la Radio ZU. Desi toate merg ca pe roate pe plan profesional, nu acelasi lucru se poate spune si despre planul personal. 

Potrivit celor de la Spy News, Cuza si iubita lui s-ar fi certat noaptea trecuta, iar motivul ar fi fost gelozia din partea Ximenei. Se pare ca cei doi au pus punct relatiei. Indiciile care ii dau de gol sunt cat se poate de vizibile, astfel ca cei doi nu se mai urmaresc nici macar pe retelele de socializare.

In urma cu ceva timp, 

Cuza a acordat un interviu alaturi de Alina Puscas, iar prezentatoarea TV a povestit un moment in care l-a surprins pe tanar in timp ce admira insistent formele unei domnisoare. „Sunt un barbat la 30 de ani, singur! Sa se sublinieze”, a declarat Cuza, la acel moment pentru Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006114 (s)