News Flash:

Narcisa Suciu, în stare gravă la spital! Artista a fost operată de urgență

29 Iulie 2022
2536 Vizualizari | 0 Comentarii
296338251 641754080648814 2746263328349978542 n

Narcisa Suciu, una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, a ajuns la spital în stare gravă. Artista a fost operată de urgență, după ce i s-a făcut rău. A trecut prin multe complicații si îi mulțumește lui Dumnezeu că a scăpat cu viață.

Narcisa Suciu, la un pas de moarte

Cântăreața Narcisa Suciu a povestit că a fost la un pas de moarte după un concert susținut în Baia Mare. Aceasta a urcat pe scenă, deși nu se simțea bine, dar mai apoi a început să se simtă foarte rău și a decis să meargă la spital, pentru că nu își mai revenea. Acolo, medicii i-au zis că trebuie să fie operată de urgență, pentru că ar putea fi prea târziu.

“Aveam un apendice perforat, explodat, practic tot abdomenul meu era un puroi. M-am trezit din operație, mi-au zis oamenii că operația că a fost foarte… urâtă, că erau șanse să nu mai fiu, că a durat vreo 4 ore și că începem tratamentul. Așa că în ultimele zece zile am fost în spital. Există însă premise să merg acasă, analizele mele arată mai bine, am început să prind culoare în obraz, în condițiile în care, practic, lunea trecută… murisem.“, a declarat artista.

Operația a durat patru ore și a fost una extrem de complicată. A avut nevoie de un tratament puternic în următoarele zile, iar analizele post-operatorii indicau un indice de septicemie foarte mare. Este în afara oricărui pericol acum și se bucură că și-a revenit, deși este conștientă că riscul a fost unul mare și era la un pas de moarte.

Artista mărturisit că acum se simte bine și le este recunoscătoare medicilor care au avut grijă de ea. În tot acest timp, nu a spus nimănui unde se află, pentru că nu a vrut să îngrijoreze pe nimeni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006065 (s)