News Flash:

Doi părinţi bătrâni din Braşov oferă recompensă doar ca să afle ce a pățit fiica lor, în 1990: „Vrem să ne ducem liniştiţi…”

27 Iulie 2022
1599 Vizualizari | 0 Comentarii
Untitled design2 4 740x370

O intamplare induiosatoare vine din Brasov, acolo unde doi parinti batrani inca au intrebari legate de fiica lor, decedata in 1990. Iata despre ce e vorba si ce text au transmis.

Doi parinti batrani din Brasov ofera recompensa doar ca sa afle ce a patit fiica lor, in 1990: „Vrem sa ne ducem linistiti…”
Cei doi parinti provin din Brasov si au 80 de ani. Desi timpul a trecut peste ei, nu isi vor uita niciodata fiica, pe care au pierdut-o in 1990 in conditii bizare. Disparuta, initial, la acel moment, parintii au aflat ulterior ca ar fi murit intr-un accident, desi nu au vazut niciodata trupul ei fara suflare sau macar locul unde ar fi fost inmormantata.

Fiica lor avea 18 ani, era eleva a Colegiului National „Dr. Ioan Mesota”, la Arhitectura, cand parintii ei au vazut-o pentru ultima data. Era o dimineata rece, in ziua de 4 februarie 1990, ora 07.00. Fata a iesit pe usa casei si nu s-a mai intors niciodata. Mama Andreei, Maria Maerusan, a fost cea care a relatat povestea pe Facebook si a cerut oricui are informatii despre ce s-a intamplat atunci sa iasa in fata. Mai mult, ea si sotul au oferit chiar si o recompensa.

Ce au scris parintii batrani din Brasov, dupa ce fiica lor a disparut subit in urma cu 32 de ani
„In 4 februarie 1990, ora 7 dimineata, a disparut de acasa Andreea Maerusan, eleva in clasa 12 la Colegiul National Mesota, arhitectura. De abia in 1996 am aflat ca ar fi avut un accident de tren la Zam, judetul Hunedoara, dupa cercetari prin presa, TV, Interpol in Germania. Nu avea acte, bani, ci doar o punga cu un aparat de indreptat un dintisor si cerceii la ureche. Ni s-au inapoiat toate si doua fotografii cu ea la autopsia din Zam parca toaletate.

A plecat din Brasov in mod sigur cu o masina, nici un tren nu trecea prin Zam (avem Mersul trenurilor). Probabil a fost violata si ucisa pe drum si abandonata langa calea ferata paralela ca sa para un suicid (era virgina).

Ni s-a spus ca a fost inmormantata crestineste, dar preotul nu stia nimic, mormantul nu a putut fi gasit nici azi, neavand acte, iar inmormantarea a fost facuta de 4 bolnavi psihic din Spitalul de psihiatrie Zam unde i s-a facut autopsia, crezand ca e o sinucidere, cum fac in Mures multi bolnavi.

Rugam (avem 80 de ani) pe oricine poate sa ne spuna cu cine si ce a plecat, inainte de a ne duce «dincolo» Oferim orice recompensa ceruta, dar vrem sa «ne ducem linistiti». Cineva trebuie sa stie si Andreea avea doua dorinte: Cinstea si Facultatea de Biologie. Acasa eram o familie fara probleme materiale sau neintelegeri din 1972, anul ei de nastere”, a scris pe Facebook Maria Maerusan, potrivit mytex.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004997 (s)