News Flash:

 De ce a decis tatal Deliei Matache sa se calugareasca? Previziunile parintelui Gherasim despre familia sa

27 Iulie 2022
995 Vizualizari | 0 Comentarii
296173502 640779500746272 4059571448344919728 n

Socat de previziunile parintelui Gherasim, inclusiv despre fiica sa si alti membri ai familiei, tatal Deliei Matache a decis sa se calugareasca. Cincisprezece ani au trecut de cand tatal Deliei a plecat de acasa pentru a-si dedica intreaga viata lui Dumnezeu.

In anul 2014, acesta a avut o intalnire cu parintele Gherasim care i-a schimbat intreaga viata. Ulterior, Ion Matache a decis sa plece de langa familia lui. Acesta a mers la o manastire de la Muntele Athos si a ales sa se calugareasca.

Tatal Deliei Matache, socat de previziunile parintelui Gherasim despre familia sa
Ion Matache a marturisit acum ceva timp ca a fost de-a dreptul socat in momentul in care a mers la parintele Gherasim.

„Pana la 40 de ani, eram ateu. Abia atunci am invatat „Tatal Nostru”. Era in anul 2004, cand am luat contact pentru prima oara cu biserica. Un prieten de-al meu mi-a povestit despre un preot din Piatra Neamt, iar dupa ce l-am cunoscut pe acesta, viata mea s-a schimbat. Am ajuns la parintele Gherasim, am intrat in sala de mese, unde se facea rugaciunea. Eram nou-venit in grup. In momentul in care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele si pe al Georgetei, desi atunci ma vazuse prima oara, m-am blocat” – povestea tatal Deliei, acum ceva timp.

Relatia Deliei cu tatal ei
Delia Matache nu a fost foarte apropiata de parintii ei in copilarie, spunand ca relatia dintre ei a fost mai mult rece. Artista a declarat ca tatal ei si-ar fi dorit ca ea sa imbratiseze mai mult credinta si sa fie mai apropiata de Dumnezeu.

„Eram apropiati, dar nu era genul de apropiere pe care o ai azi. De exemplu, acum cu mama si cu tata am alta apropiere, sunt alti oameni. Atunci nu as spune ca erau la fel. Acum, da, sunt mai umani, mai calzi. Normal ca se schimba tipul de relationare in momentul in care tu esti super stabilizat si esti bine, normal ca se simt mandri. Bine, tatalui meu, care e foarte credincios, i-ar placea sa fiu si eu credincioasa, deci pe partea asta cred ca e nemultumit. Dar da, avem o relatie buna, ii ajut, cum sa nu fie multumiti?!”, spunea Delia in urma cu ceva timp.

Tatal Deliei declara ca si-ar dori ca fiica lui sa se indrepte catre Dumnezeu.

„Mi-ar placea sa se indrepte si sa se apropie de Dumnezeu. Pentru un om care traieste in showbiz e mai greu, asa, dintr-o data.  Delia  crede in Dumnezeu, dar nu are timp de biserica. Cand era in clasa intai se ducea la Patriarhie si pupa toate icoanele. Apoi a zburat puiul, face si ea ce vede in lume”, a povestit tatal artistei.

Pe de alta parte, insa, Delia a declarat ca nici ea si nici Razvan nu sunt persoane credincioase.

„Noi nu suntem credinciosi, nici eu, nici Razvan. Mi-ar placea sa fiu, sa vorbesc cu Dumnezeu cand am probleme. Noi nu prea credem. Tata este asa, el a fost la Muntele Athos, acum este aici in tara. S-a intors. Nu seman cu el”, a marturisit Delia Matache.

Clipele grele prin care a trecut Ion Matache
Ion Matache a trait multi ani ca un calugar pe Muntele Athos. Intors acasa, in Romania, el s-a confruntat cu mari dureri la piciorul pe care l-a fracturat in perioada in care a stat la manastire. In 2015, au aparut dureri mari in zona pelviana si timp de trei ani, tatal cantaretei a incercat sa se trateze acasa.

Cand situatia s-a agravat, a fost internat la Spitalul „Sfantul Ioan” din Bucuresti. Aici, barbatul a fost supus unei operatii la rinichi, de unde i s-a extirpat o tumora, dar si organul afectat. Fostul sot al Ginei Matache a suferit, in total, trei interventii – ultima a fost in primavara lui 2018.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006428 (s)