News Flash:

Ce spun enoriasii despre preotul din Iasi prins in pat cu sotia unui consatean: ”Problema e ca s-a aflat”

27 Iulie 2022
6453 Vizualizari | 0 Comentarii
295986357 640757380748484 8239097952011444351 n


Enoriasii din Scobalteni au reactionat fata de scandalul urias izbucnit in localitatea lor, acolo unde preotul din parohie a fost prins in pat cu sotia unui consatean.

Linistea intr-o micuta asezare in judetul Iasi a fost zdruncinata de un scandal amoros care il are in prim-plan chiar pe preotul din parohie.

Enoriasii, despre preotul din Iasi prins in pat cu sotia unui consatean ”Ea e de vina” / ”Problema e ca s-a aflat”
Preotul Bogdan Orzetic, in varsta de 46 ani, care slujea in Parohia Scobalteni, a fost prins in pat cu amanta de 26 de ani. Femeia e casatorita cu un fermier din Podu Iloaiei, in varsta de 52 de ani.

Gheorghe, barbatul incornorat, a reactionat cu furie si sete de razbunare dupa ce a aflat de cele petrecute pe la spatele sau. Fermierul si-a batut nevasta si s-a dus sa-l santajeze pe preot. In final, Gheorghe a ramas si inselat, si arestat.

De trei zile, de cand s-a aflat de scandal, biserica din Scobalteni este inchisa. Enoriasii nu par deloc sa-l invinuiasca pe preot pentru gestul sau de desfranare, ba dimpotriva.

”Problema e ca s-a aflat, asta e cea mai mare problema, ca daca nu se afla, avea si el un duhovnic, marturisea, asa … e ceva rusinos si pentru noi”, spune un localnic, conform ObservatorNews.

Alte persoane din localitate spun ca femeia s-ar face vinovata de aceasta intamplare. ”Ea e de vina daca … ma scuzati!”, crede un alt localnic.

”Eu am lucrat vreo 21 de ani la biserica, in general se comporta frumos. Dar fiecare om are scaparea lui si asta e”, spune un alt barbat.

O femeie din Scobalteni da de inteles ca preotul i-ar fi facut si ei unele complimente nu tocmai ortodoxe.

”Eu m-am dus intr-o zi la munca si, fiind asa cald, aveam o fusta cam scurta sa zic. Si mi-a spus: Ioana, ce sexi esti azi”, spune femeia.

Preotul din localitatea ieseana nu mai are voie sa slujeasca
Pana la definitivarea acestui caz, parintele nu mai are voie sa slujeasca.

”Dupa ce se va vedea in ce masura e sau nu vinovat, se va comunica o eventuala pedepsire a sa”, a spus Constantin Sturzu, preot Mitropolie, conform sursei citate.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006000 (s)