News Flash:

Doliu în toată România! A murit actrița Camelia Zorlescu

27 Iulie 2022
2618 Vizualizari | 0 Comentarii
Camelia Zorlescu

România a pierdut în ultima vreme o mulțime de personalități, care au lăsat în urma lor o adevărată comoară culturală. Aflăm acum că a plecat dintre noi marea actriță Carmen Zorlescu, iubită de o țară întreagă pentru prestațiile sale.

A murit colega de scenă a lui Victor Rebengiuc

A murit actrița Camelia Zorlescu, în vârstă de 84 de ani. Celebra colegă a actorul Victor Rebengiuc s-a stins din viață luni, după o viață întreagă petrecută pe scenă. A interpretat roluri importante, cu care a făcut senzația de-a lungul timpului.

Familia nu a oferit prea multe detalii despre cele întâmplate, având în vedere că este un eveniment tragic. Mai mulți colegi de breaslă au transmis un ultim omagiu pe rețelele de socializare și vor participa și la înmormântare.

Marele actor Victor Rebengiu a vorbit despre moartea bunei sale colege, alături de care a jucat în pelicula Medalia de onoare. Actorul spune despre Camelia Zorlescu că a fost o actriță talentată și nu va uita niciodată colaborarea lor.

”Am fost colegi într-un film, am jucat un rol. Nu am avut relații apropiate de prietenie, de familie. A fost o singură colaborare cu această regretată și talentată actriță. Îmi pare rău că s-a stins. Dumnezeu să o ierte!”,a declarat, pentru FANATIK, actorul Victor Rebengiuc.

A iubit teatrul încă de mică

A iubit teatrul încă de mică, încă de când era doar un copil care spunea poezii. A fost sprijinită de familie și a urcat pe scenă la doar câțiva ani. Celebra actriță nu a putut sta departe de public nici la o vârstă înaintată, atâta timp cât sănătatea i-a permis asta.

A jucat în filme celebre de-a lungul anilor, semnate de regizori importanţi: Manole Marcus, Sergiu Nicolaescu, Alecu Croitoru, Nicolae Corjos, Nae Caranfil. Pentru rolul din filmul „Medalia de onoare”, regia: Călin Peter Netzer, a fost nominalizată la Premiile Gopo, pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar într-un film de lungmetraj ficţiune.

Galerie Foto

Camelia_Zorlescu1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005705 (s)