News Flash:

Ce face Andreea Liptak la 10 ani de cand a disparut de la TV

28 Iulie 2022
1062 Vizualizari | 0 Comentarii
296239997 641462700677952 8605350817156452684 n

In urma cu mai bine de 10 ani, Andreea Liptak era una dintre cele mai indragite prezentatoare de stiri de pe micul ecran, insa vedeta PRO TV a luat atunci o decizie surprinzatoare… A parasit televiziunea si, alaturi de sotul ei, Razvan Spiridon, s-a indreptat spre o afacere de tip piramidal, care, in timp, i-a adus prosperitatea mult visata.


Pana sa devina celebra, Andreea Liptak nu a avut deloc o viata usoara. Fosta prezentatoare de la PRO TV provine dintr-o familie cu venituri foarte modeste, iar asta cu siguranta a ambitionat-o sa-si urmeze visul. Andreea Liptak si sotul ei, Razvan Spiridon, au parasit de cativa ani lumea televiziunii si s-au orientat spre o afacere cu cosmetice, de tip piramidal. Acum, sunt milionari in euro. Iata cu ce se ocupa in clipa de fata fosta stirista!

Spre surprinderea tuturor, in 2012 Andreea Liptak parasea pupitrul Stirilor PRO TV, iar la vremea respectiva se zvonea ca fusese indepartata tocmai din cauza afacerii de tip piramidal in care intrasera ea si sotul ei, Razvan Spiridon, si el fost prezentator de stiri sportive in acelasi trust. Iata insa ca alegerea facuta, aparent riscanta, s-a dovedit a fi una castigatoare. Afacerea Andreei si a lui Razvan Spiridon, bazata pe vanzarea de produse cosmetice si suplimente nutritive, face parte dintr-un sistem piramidal multinational, iar rezultatele financiare nu au intarziat sa apara.

Intr-o postare emotionanta, vedeta a vorbit despre provenienta ei modesta si despre inceputurile in televiziune, dar si despre afacerea pe care au pus-o pe roate de la zero.

„Provin dintr-o familie simpla: tata – ospatar inca de pe vremea lui Ceausescu, mama a fost muncitoare in trei schimburi la fabrica de conserve Refacerea din Arad. Azi, la 40 de ani, sunt fara bunici si fara mama. Am terminat o facultate si apoi inca una, pentru ca am fost invatata ca daca ai carte, ai parte. Eram studenta la Stiinte Economice si m-am angajat la Pro TV Arad in urma cu 20 de ani, ca sa imi castig existenta. Nu am mostenit nimic, ca nu am avut ce, doar bunul simt. 6 luni am muncit in Pro TV fara un ban, pentru ca pe vremea aceea, mai intai demonstrai, apoi ti se dadea o sansa”, a postat Andreea Liptak.


Cu un copil de 1 an si unul de 4 ani acasa, ne-am mai luat joburi in plus, am deschis o mica afacere, ca sa ne putem sustine. Ne-am lasat recrutati intr-o afacere de network-marketing, multi-level, ca sa putem supravietui ramanand etici-un model de business de care au fugit toti corporatistii din jurul nostru, pentru ca le-a fost teama ca li se degradeaza imaginea si isi pierd statutul (inchipuit!). Mie nu mi-a fost rusine sa vand produse bune si nu imi este nici acum. Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineata si am ajuns acasa la 9-10 seara. Fiind antreprenor. Ma uitam in ochii fetelor mele (daca nu dormeau cand ajungeam acasa epuizata) si stiam ca intr-o zi o sa avem ceea ce meritam. Si ceapa as fi vandut, daca asta mi-ar fi ajutat familia! Ma intereseaza sa muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputatie', a scris Andreea Liptak, pe Facebook.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005547 (s)