News Flash:

4 Trucuri și sugestii pentru o piele mai frumoasa ca model online

27 Iulie 2022
682 Vizualizari | 0 Comentarii
videochat

Se crede că în ziua de azi oricine poate obține o piele impecabilă, cel puțin în fotografiile de pe internet. Cu filtrul potrivit ne putem schimba oricând culoarea ochilor, a părului sau a hainelor și, bineînțeles, putem face să pară cel puțin în postările de pe internet, că avem o piele perfectă. Pe de altă parte, când vine vorba de videoclipuri live, lucrurile se complică.

Atunci când ești în mișcare, filtrele arată nenatural și pe deasupra scad din calitatea imaginilor, lucru esențial pentru un model online, fie că este vorba de un influencer, un model de videochat sau altă vedetă din mediul virtual. De aceea, când vine vorba de piele frumoasă, odată ce te-ai hotărât să iei cu asalt rețelele sociale, sau ai acceptat un job videochat, trebuie să apelezi tot la metodele tradiționale de îmbunătățire a aspectului pielii.

Cum să ai o piele mai frumoasă în videoclipurile live de pe internet?

#1 Folosește produse de hidratare a pielii

Scapi fără creme și loțiuni de hidratare a pielii cam până pe la 20 de ani. Cele mai multe adolescente nu folosesc astfel de produse de îngrijire pentru că pe de-o parte nu sunt obișnuite cu o astfel de rutină și pe de altă parte pentru că nu ai nevoie de ele. Pe de altă parte, odată cu trecerea timpului, elasticitatea și fermitatea pielii încep să scadă și atunci devine necesar să începi să folosești produse de îngrijire specială, cu o putere adecvată de hidratare. Dar mare grijă! Pentru rezultate pozitive pe termen lung și o îngrijire optimă, nu folosi niciodată decât produse speciale pentru tipul tău de piele și pentru vârsta ta. O cremă hidratantă potrivită pentru o vârstă mai înaintată nu îți va face pielea să arate mai bine, ci o va obișnui cu produse din ce în ce mai puternice și la un moment dat nu vei mai avea ce să folosești ca să ții pasul cu nevoile ei.

#2 Nu te culca niciodată machiată

Machiajul purtat mai mult decât este necesar este cel mai mare dușman al pielii frumoase și sănătoase. Toate acele produse colorate pe care le folosești pentru a-ți îmbunătăți imaginea îți astupă porii și se transformă în principala cauză pentru nenumărate probleme ale pielii. Din acest motiv, niciodată nu ar trebui să mergi la culcare înainte de a te demachia corespunzător și a îndepărta orice urmă de produs de pe chipul tău. Pe de altă parte, în acest sens, să știi că nu este nevoie să investești în produse de demachiere foarte scumpe. Dacă optezi pentru un gel de curățare facială bun și te speli de două ori la rând ca să elimini orice urmă de machiaj, ar trebui să fie suficient pentru o piele frumoasă.

#3 Folosește fond de ten în loc de BB cream

BB cream este una din cele mai spectaculoase descoperiri în materie de machiaj din ultimii ani. Este atât de simplu de folosit și oferă rezultate atât de bune încât nu ai cum să nu te îndrăgostești de această cremă hidratantă și colorată chiar de la prima utilizare. Dar cu toate că este soluția perfectă pentru un ten minunat pe timpul zilei, BB cream-ul nu este suficient atunci când vrei să faci senzație online. Camera este necruțătoare când vine vorba de imperfecțiunile pielii și dacă ai de ascuns iritații, pori dilatați, urme de la acnee sau chiar cearcăne, este mai bine să optezi pentru un fond de ten cu putere mare de acoperire. Ai grijă însă să alegi unul care se potrivește perfect cu nuanța pielii tale, ținând cont și de cât de bronzată ești. Orice opțiune mai închisă sau mai deschisă te va face să arăți nenatural.

#4 Folosește lumini speciale pentru cei care fac vloging

Modelele de videochat și vloggerii la modul general au nevoie de niște lumini speciale, care să-i lumineze din față, cu lumină de o intensitate adecvată, nu de sus sau din lateral pentru a crea umbre și a le accentua imperfecțiunile pielii. Există foarte multe lămpi pe care le poți alege dacă vrei să faci videochat sau vlogging de acasă, iar în cadrul unui studio, acest lucru nu ar trebui să reprezinte deloc o problemă pentru că majoritatea pun pe gratis la dispoziția modelelor lor astfel de dispozitive moderne.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006986 (s)