News Flash:

Se întâmplă la nivelul întregii țări

În perioada următoare, va avea loc o campanie de supraveghere a produselor industriale, din domeniul de competenţă al Inspecţiei Muncii

21 August 2023
192 Vizualizari | 0 Comentarii


În următoarea perioadă, se va desfășura la nivel național o campanie pentru supravegherea produselor industriale, în conformitate cu Programul sectorial pentru anul 2023, coordonat de Comisia Europeană. Conform informațiilor furnizate de Inspecția Muncii, această campanie are ca scop verificarea implementării prevederilor actelor normative care transpun directivele europene legate de introducerea pe piață a produselor, și urmărește să conștientizeze și să verifice actorii implicați în respectarea acestor reglementări.

Obiectivele acestei campanii includ verificarea modului în care producătorii, importatorii și distribuitorii respectă prevederile actelor normative referitoare la introducerea pe piață a produselor respective. În plus, se intenționează organizarea unor sesiuni de informare și conștientizare pentru producători, importatori și distribuitori cu privire la importanța respectării cerințelor pentru introducerea și punerea la dispoziție pe piață a produselor industriale din sfera de competență a Inspecției Muncii. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006545 (s)