News Flash:

Vine canicula în Timișoara

Municipalitatea timișoreană va stropi străzile din oraș contra caniculei

22 Iunie 2023
253 Vizualizari | 0 Comentarii


Având în vedere că se așteaptă temperaturi care vor depăși 30 de grade Celsius, Primăria Timișoara va demara acțiunile de stropire anti-caniculă pe anumite străzi ale orașului.

În contextul iminenței valului de căldură în Timișoara, Primăria a anunțat începerea unei campanii de stropire a străzilor, având ca scop reducerea temperaturii la nivelul asfaltului.

„Astfel, în lunile iunie – iulie – august, cinci echipe de la salubrizare asigură stropirea străzilor, pentru a reduce disconfortul termic. Se va interveni pe 125 de străzi, în special pe artere principale și pe cele unde se înregistrează trafic mai intens. Activitățile de stropire vor fi efectuate în prima jumătate a zilei, pentru a maximiza eficiența și a evita aglomerarea traficului la orele prânzului. Intervențiile vor fi programate ținând cont de perioadele de caniculă și/sau temperaturi ridicate, fără precipitații”, a transmis Primăria Timișoara.

În ultima perioadă, instituția a demarat operațiuni de spălare a străzilor, fiind curățate peste 100 de artere până în prezent. De asemenea, se întreprind acțiuni pentru măturarea drumurilor și colectarea deșeurilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006017 (s)