News Flash:

Atenție, timișoreni!

Joi, 22 iunie, se va opri apa pe strada Torac, Bulevardul Constructorilor și Bulevardul Industriei

21 Iunie 2023
273 Vizualizari | 0 Comentarii

Joi, 22 iunie, între orele 8-19 se va efectua o conexiune de conducte la intersecția străzii Torac cu Bulevardul Industriei din Timișoara. Aceste lucrări sunt parte a proiectului "CL 13 - Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud - Lot 3". Pe durata acestor lucrări, furnizarea apei va fi întreruptă pe strada Torac, Bulevardul Constructorilor și Bulevardul Industriei.

De asemenea, furnizarea apei va fi întreruptă și la următoarele firme: Kaufland, Azur, Sea Romania, Mesopotamia, Schrack Technik, KFC Drive-Thru, B.a.C. șeminee, Hydromatic Sistem, Dinu Instal, Nereus, Maschinenbau SRL, Pars Ro Steel, Cowboys Wagon, Cablaje și echipamente electronice, Technical Die Casting, Manitou BF Franța, Vest Activ SRL și Maschinentehnic Impex.

La reluarea furnizării apei în mod normal, este posibil ca apa să fie tulbure la robinete. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu utilizeze apa în scopuri casnice până când aceasta se va limpezi complet. De asemenea, se solicită consumatorilor să ia măsuri pentru a stoca o cantitate suficientă de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.

Numărul de telefon al centrului de apel/ dispecerat este 0356 914 și este disponibil non-stop, 24/7.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006239 (s)