News Flash:

Motivul pentru care Mircea Badea si Carmen Bruma nu s-a casatorit pana acum. „Dupa 400 de pupaturi iti dispare cheful de nunta”

4 Februarie 2022
460 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen si Mircea

Carmen Bruma si Mircea Badea formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Cei doi sunt impreuna de ani buni si demonstreaza ca fericirea si compatibilitatea nu sunt date de existenta unui act. Fanii celor doi s-au intrebat de mult ori cand au de gand sa se casatoreasca, mai ales ca frumoasa Carmen a primit inelul din partea lui Mircea.

Carmen Bruma promoveaza mereu un stil de viata sanatos, iar programele lor adresata viitoarelor mamici au ridicat mereu semne de intrebare in randul admiratoarelor. De ce nu se casatoreste vedera cu Mircea, avand in vedere ca sunt impreuna de atata timp? Raspunsul este unul cat se poate de simplu si a fost dat chiar de catre Carmen. La toate afirmatiile ei se mai adauga si faptul ca Mircea nu este deloc incantat de ideea casatoriei.

„E adevarat ca cei de la revistele pentru mirese ma tot pun pe coperta, poate-poate s-o lega ceva. In poze, sunt foarte maritabila (…) Longevitatea in cuplu nu are legatura cu niste simple formalitati. Sunt suficient de multe acte in viata mea in acest moment. De ce as mai face nunta? Dupa 400 de pupaturi iti cam dispare cheful de nunta. In plus, evenimentul in sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodata nu ne-am facut planuri pe termen lung. Nu cred ca oamenii sunt facuti sa fie monogami”, declara Carmen Bruma.

Mircea Badea se poate considera un om norocos, avand in vedere ca partenera lui de viata nu este deloc geloasa sau posesiva. Carmen a recunoscut ca ii lasa sufiecient spatiu si nu il constrage cu nimic pentru ca are incredere in el.

 
„Cum sa am parolele de la contul lui? Niciodata nu-l sun sa-l intreb ‘Buna, unde esti?’. Nu exista asa ceva. Asta este unul dintre elementele unei relatii de lunga durata. Sa-i dai celuilalt spatiu, sa-l lasi sa respire”
, a mai declarat Carmen Bruma.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008618 (s)