News Flash:

Mihai Bendeac, scrisoare catre Dan Petrescu. Mesajul a devenit viral in cateva minute

21 Decembrie 2021
969 Vizualizari | 0 Comentarii
Bendeac Dan Petrescu

Despre Dan Petrescu se stie ca este unul dintre cei mai buni antrenori. Din pacate, acesta a refuzat sa antreneze echipa nationala si nu a fost singurul care l-a luat in brate pe „nu”. Inaintea sa si Hagi si Razvan Lucescu au refuzat aceasta pozitie. Pe lista fanilor dezamagiti se afla si Mihai Bendeac. Actorul a decis sa isi exprime nemultumirea pe pagina lui de Instagram, acolo unde a postat o mesaj destul de lung pentru Dan Petrescu.

''Aceasta este o scrisoare deschisa catre domnul Dan Petrescu.

Domnule Petrescu, fac parte din generatia care va divineaza. De ce? In primul rand ca jucator. Sunteti printre foarte putinii jucatori romani care au demostrat constanta si performanta atat la echipa nationala cat si la un mare club european. Chiar si maestrul Hagi a reusit “dubla” asta abia spre final, la Galatasaray. Dumneavoastra ati fost si ramaneti o legenda la fuckin’ Chelsea!!


Va iubesc neconditionat. Secretul meu murdar este fotbalul. E pasiunea mea secreta. Stiu istoria fotbalului romanesc (si nu numai) in detaliu. Asta ma sperie, uneori. (Smiley face).

Domnule Petrescu… Banii mei din cont (exceptand apartamentul in care locuiesc si casa in care locuiesc parintii) sunt mai putini decat sumele donate in ultimul an calendaristic. N-as fi vrut sa spun asta dar ma ajuta in ceea ce urmeaza sa argumentez…

E ireal cum o persoana precum dumneavoastra sau domnul Olaroiu nu puteti ajunge la punctul ala al vietii in care intervine sentimentul de “Ba… Daca mor maine, din punct de vedere financiar, 10 generatii sunt asigurate… O gura am si o gaura in cur… Oricum in afara de fotbal nu respir altceva.. Atat exist! Fotbal!!! E viata mea!!Domnule Petrescu… 400 de mii de euro??? Asta va opreste? La banii dumneavoastra ii plateam maine. Da!!! Eu insumi! Nu-mi pot imagina fizic atatia bani cat ati agonisit. Stiti care este scopul meu? Sa-mi asigur un trai decent pana la sfarsitul vietii si, peste cativa ani, sa ajung in punctul in care sa DONEZ tot ce castig. Suna idealist. Utopic. Dar idealismul si utopia sunt singurele concepte pentru care merita sa traiesti. Asta cred, asta simt''.

Sunteti un mare antrenor! Si dumneavoastra si domnul Olaroiu. (Iata, mai introduc, intempestiv, un nume in aceasta paradigma.) Mai mult decat atat… Doi antrenori construiti pe specificul fotbalului romanesc. Pe specificul echipei nationale.Nu veti trai o batranete linistita stiind ca ati fost mare in Liga 1, Europa League (in limitele unei posibile calificari din grupe) sau tarile arabe. Si aici il includ si pe domnul Olaroiu.

Poti avea toti banii din lume. Nimic nu se compara cu sentimentul de a fi EROU! De actiona impotriva chestiunilor materialiste. Chiar si daca mandatul dumneavoastra la Nationala ar fi fost un esec, nu ar fi fost permis nimanui sa eludeze faptul ca Sir Dan sau Sir Oli nu au incercat. Ca unul dintre oamenii astia a spus candva: “Am caviar la masa pentru 10 generatii. Acum fac ceva pentru noi toti! Ceva urias!

Bafta in continuare la CFR (un club profesionist in adevaratul sens al cuvantului), succes cu Academica Clinceni si FC Voluntari.

Domnului Olaroiu (ca tot l-am mentionat), bafta in intalnirile cu AL Albadadain, Al Magagagran, Al Ain, Al Balabaluba si alte confruntari care il vor introduce in marea istorie a fotbalului mondial si care ne intereseaza mult pe noi, microbistii.

PS - Federatia Romana de Fotbal nu poate sa-si asume plata unei sume de 400 de mii de euro? Iertati-ma, dar un antrenor mare european, pe doi ani de zile, ca salariu, insumeaza mai mult decat salariul domnului Petrescu plus clauza asta'', a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006527 (s)