News Flash:

Larisa Iordache are de gand sa se intoarca in gimanastica? „Este o meserie foarte grea”

21 Decembrie 2021
469 Vizualizari | 0 Comentarii
Larisa Iordache

Acum cateva zile, fanii Larisei Iordache au primit o veste la care nu se asteptau. Gimnasta i-a anuntat ca are de gand sa se retraga din domeniul sportiv, mai ales dupa ce anul acesta a trecut prin mai multe momente de cumpana. Dupa ce si-a pierdut mama, Larisa a suferit si o interventie chirurgicala si, toate adunate au facut-o sa ajunga la concluzia ca este timpul sa se retraga din gimnastica.

Vestea ca Larisa Iordache ar putea sa nu mai reprezinte Romania la gimnastica a picat ca un traznet asupra fanilor ei. Anuntul a fost facut chiar de catre Larisa, pe conturile oficiale de social media. Gimnasta si-a asumat in totalitate decizia si a vrut ca fanii sa afle direct de la ea.

„Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, insa maine este campionul lumii. Totul este o alegere, o alegerea de a fii cel mai bun pentru tine si in sufletul tau. Asta am invatat in cei 20 de ani pe care i-am petrecut in sala de gimnastica. Azi inchei acest capitol frumos din viata mea. Ma simt impacata si multumita cu alegerea pe care am facut-o! Este timpul pentru o viata normala si un pic mai linistita. Am pus cipicii de o parte, costumul in dulap si tot ce am trait pana acum intr-un sertar micut acolo in inima si mintea mea. As vrea sa spun multe, insa nu imi pot aduna cuvintele pentru o singura postare. Vreau sa stiti ca va apreciez pe voi, cei ce ma urmariti cu drag, imi scrieti si imi transmiteti ganduri pozitive. Si vreau sa multumesc persoanelor ce chiar mi-au dorit binele macar o data in acesti 20 de ani de cand am inceput gimnastica! Un nou capitol este gata sa inceapa odata cu noul an! Iubire pentru toata lumea!”, a scris Iordache in mesajul postat pe retelele de socializare.

Acum, tot cu ajutorul retelele sociale, Larisa Iordache si-a indus fanii in eroare. Gimnasta a organziat o sesiune de intrebari si raspunsuri pe pagina ei de Instagram si, asa cum era de asteptat, majoritatea curiozitatilor erau legate de ideea de gandul de a reveni sau nu in gimnastica. 

"Atunci cand este o meserie, este foarte grea, dar cand devine pasiune, treci mult mai usor peste greu!", a scris sportiva pe Instagram.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004740 (s)