News Flash:

Catalin Botezatu a acceptat cererea in casatorie a lui Teo Trandafir?! „Purtam pe degetul mic un inel ca un fir de aur”

21 Decembrie 2021
642 Vizualizari | 0 Comentarii
Botezatu si Teo

Acum cateva zile, Teo Trandafir a participat la rubrica lui Sergiu Piloff, „Test de vedeta”. Prezentatoarea a decis sa abordeze cu sinceritate fiecare intrebare primita si nu este de mirare ca unele raspunsuri au dat nastere unui intreg val de reactii.

Teo a ajuns in masina colegul sau de la rubrica „Test de Vedeta”, Sergiu Piloff. Acesta i-a adresat o multime de intrebari, unele legate chiar de planurile de casatorie, mai mult sau mai putin concrete. Teo a avut in minte cateva nume cu care s-ar vedea in fata altarului. Printre barbatii cu care vedeta ar vrea sa ajunga sa se casatoreasca se numara Catalin Botezatu, Alin Pascal si Tudor Ionescu. La aflarea vestii ca a fost nominalizat de catre Teo Trandafir in topul preferintelor ei, designerul a reactionat imediat.

Sunt onorat sa aud astfel de declaratii. Pentru mine, Teo reprezinta cea mai importanta moderatoare TV a tuturor timpurilor, este cea mai inteligenta, ai ce vorbi, are cuvintele la ea, este documentata si informata in orice domeniu.

Ca om, cred ca este o provocare permanenta sa traiesti alaturi de ea, ar fi o chestie superba. Este foarte haioasa, are simtul umorului, ceea ce este foarte important la o femeie. Langa Teo as fi plin de veselie, de momente unice. Ea stie ce vrea, nu te plictiseste, este femeia pe care si-o doresc foarte multi barbati, dar, din pacate, nu toti o pot accesa, fiind complexati de femeile puternice.

Sunt insa si barbati care ar fi onorati sa traiasca alaturi de femei puternice. Deci, niciodata sa nu zici niciodata. Eu o iubesc si ea stie asta! a declarat designerul, in exclusivitate pentru playtech.ro.
 

Catalin Botezatu este adesea invitat in emisiunea lui Teo Trandafir, dar cei doi au mult mai multe lucruri in comun. In afara domeniului in care activeaza, Teo si Catalin au trecut prin momente cumplite, la limita dintre viata si moarte. Pe cand se afla pe patul de spital din Turcia, Teo l-a vizitat pe Catalin si si-au facut o promisiune ca un legamant pe care l-au cimentat cu un inel. Bijuteria este purtata si acum de amandoi si simbolizeaza puterea prieteniei care ii leaga. 

„Pe noi ne leaga si niste lucruri de suflet, noi doi purtam pe degetul mic un inel, ca un fir de ata, din aur. Amandoi am trecut prin situatii de viata si de moarte. Ea mi l-a daruit, ca sa ne poarte noroc. Din acel moment, si sunt ani de atunci, nu l-am mai scos.

Cand ma uit la el, ma gandesc la Teo, la greutatile prin care am trecut amandoi, pe plan medical, si la Dumnezeu, pentru ca ne-a ajutat sa le depasim. Asta este Teo, draga mea Teo. O pup si o iubesc!” a mai adaugat Bote conform> impact.ro.
 


playtech ro impact ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005224 (s)