News Flash:

Ana Morodan a recunoscut in fata lui Denisei Rifai cati bani castiga pe luna. „Nu vreau sa frustez pe nimeni cu subiectul asta”

21 Decembrie 2021
457 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Morodan

Fara doar si poate, Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute prezente din online-ul de la noi si face parte din garda veche a influencerelor. Ana se ocupa cu business-urile online inca de cand concurenta nu era asa mare in acest domeniu, iar lume nu cunoastea prea multe vedete care ar fi putut face reclama anumitor produse. Morodan a deveni cunoscuta unui numar mult mai mare de oameni dupa ce a participat la Asia Express alaturi de bunul ei prieten, Telespan, dar si dupa ce a fost in juriul de la Masked Singer de la PRO TV.

Ana Morodan a fost invitata la emisiunea lui Denise Rifai si, inevitabil, a fost intrebata cat castiga in medie intr-o luna. Desi se stie ca in trecut chiar ea a recunuscout ca veniturile ei ajung la aproximativ 17.000 de euro pe luna, de data asta, Ana a evitat cu diplomatie raspunsul pe care il astepta Denise Rifai. Totusi, din spusele ei, nu a fost deloc usor pentru cei care au urmarit-o sa deduca faptul ca Ana traieste pe cai mari.

Ana Morodan a fost nevoita sa raspunda la intrebarea privind veniturile sale si a explicat ca nu vrea sa frustreze pe nimeni cu raspunsurile sale.

„O sa refuz sa raspund, pentru ca nu contest ce fac ceilalti invitati sau celalalte femei, mi se pare contrar cresterii mele sa vorbesc despre sume fixe, cati bani am sau cat costa bijuteriile mele la televizor. Nu vreau sa frustrez pe nimeni. In plus, acum sunt antreprenor, am multe businessuri online. Fac niste bani multumitori pentru mine care imi doresc sa fac bani, nu niste bani. Bani care imi sunt ok pentru mine. Eu vreau sa fac bani multi. Sa zicem ca pot direct sa merg de la aceasta emisiune la aeroport, sa plec la Paris la Ritz si sa stau acolo doua zile si sa nu ies din camera.”, a declarat Ana Morodan.


„Pot sa-mi cumpar cam tot ce-mi doresc, inclusiv linistea. Totul are un pret trebuie doar sa stii cum sa negociezi. Principiul meu in viata e ca mai bine plangi intr-o masina scumpa decat pe o bicicleta. Daca tot avem de plans ca viata inseamna si sus si jos, daca e sa plang, eu trebuie sa plang in lux.”, a spus Ana Morodan.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006716 (s)