News Flash:

Cum a reactionat Bianca Dragusanu cand a aflat ca iubita lui Victor Slav a facut videochat. „E doar o femeie care... ”

21 Decembrie 2021
446 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu si fostul ei sot au ramas in relatii bune de dragul copilului. Vedeta este de parere ca nu au cum sa aiba o relatie rea deoarece este tatal micutei.
Victor Slav a spus ca nu il intereseaza daca mosteneste ceva de la el si ca va fi alaturi de cea mica. La randul lui, Victor a spus ca nu il intereseaza daca mosteneste ceva de la el si ca va fi alaturi de cea mica. Recent, in discutie a intrat si Selina, iubita actuala a lui Victor Slav. Despre Selina nu se stiu foarte multe, ci doar faptul ca obisnuia sa faca videochat. Vestea a ajuns si la urechile Biancai Dragusanu care a reactionat imediat, mai ales ca fiica ei si a lui Victor petrece timp alaturi de Selina atunci cand isi viziteaza tatal. 

Victor Slav a incheiat demult capitolul Bianca Dragusanu si, chiar daca are o fetita impreuna cu ea, Victor isi vede de viata lui sentimentala si pare mai fericit ca niciodata. In timp ce viata amoroasa a Biancai este extrem de agitata si merge pe principiul ”du-te, vino”, Victor este foarte linistit alaturi de sufletului lui pereche. Acum cateva zile, Bianca a fost contactata de jurnalisti pentru a-si spune parere legata de un subiect destul de sensibil. Sincera din fire, Bianca a recunoscut ca aflase de ceva timp de faptul ca Selina facea videochat, dar nu o judeca. Blondina este de parere ca fiecare este liber sa faca ce vrea si, atata timp cat nu ii afecteaza principiile celei mici si nu intervine in educarea ei, Bianca nu are nicio problema cu trecutul Selinei.

„Deocamdata stau linistita! Oricum, copilul traieste si locuieste cu mine, se duce o data la doua saptamani la tatal ei acasa, o zi. Deci, nu cred ca cineva ar vrea sa intre in conflict cu o leoaica. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problema! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare stie ce e mai bine de facut”, a declarat Bianca. 


„Fata va sta cu mine de sarbatori, asa cum a stat mereu. E exclus sa plece cu el. Daca vrea, poate sa vina sa o vada, dar o face rar. Parca ar sta in alt oras. In plus, fata nu cere sa mearga la el. Noi vom petrece Craciunul in familia, va veni si sora mea’, a declarat Bianca Dragusanu pentru Playtech.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005202 (s)