News Flash:

Ruby a luat foc dupa ce a fost acuzata de fani ca este homofoba. „Sunteti nebuni la cap”

21 Decembrie 2021
454 Vizualizari | 0 Comentarii
Ruby

Ruby este una dintre cele mai transparente vedete de la noi. Artista a discutat mereu fara perdea cu fanii ei, iar in timp ce unii au apreciat asta mereu la artista, altii s-au folosit de asta pentru a o ataca mai tarziu. Fix asta s-a intamplat si acum, cand unele filmulete devenite publice s-au intors impotriva lui Ruby, iar sectiunea de comentarii si de mesaje s-a umplut cu replici dure la adresa artistei.

Ruby a luat foc pe Instagram. Artista este de obicei foarte calma si foarte diplomata, doar ca, de data asta, a simtit ca s-a umplut paharul. Un simplu videoclip i-a determinat pe cei care o urmaresc sa o acuze de homofobie. Fanii adevarati ai lui Ruby stiu ca artista este foarte pasnica si ca a iubit mereu persoanele, indiferent de alegerile pe care acestia le-au facut. Tocmai asta a facut-o pe artista sa rabufneasca si sa le transmita tuturor un mesaj cat se poate clar. Acum, dupa ce si-a spus supararea in online, Ruby spera ca fanii sa fii inteles care a fost, de fapt, mesajul din spatele videoclipului. 

"Haideti sa lamurim o treaba pentru ca m-ati enervat rau azi. Mi-ai zis ca sunt homofoba. Doamne, sunteti nebuni la cap. Nu exista asa ceva, chiar va place sa aveti motiv sa ziceti ceva de cineva. Din contra, eu sunt foarte deschisa si iubesc oamenii, iubesc iubirea si sustin oamenii care se iubesc, nu judec pe nimeni de felul in care alege sa isi impartaseasca dragostea. (...) Celui care a ales sa decupeze din context si sa faca un filmulet plin de controverse, il rog sa il stearga pentru ca memoria lui este... Va rog sa scoateti filmuletul acela. (...) ", a spus Ruby pe pagina ei de Instagram.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006337 (s)