News Flash:

Anamaria Prodan a ajuns in Top Capital 2021. Cu ce avere se poate lauda sexy impresara

21 Decembrie 2021
396 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan trece printr-un divort destul de complicat, dar asta nu inseamna ca nu ii merge bine pe plan profesional. Sexy impresara a fost mereu o femeie de succes, iar anul acesta i s-a confirmat din nou acest lucru. In timp ce altii doar viseaza la astfel de reusite, pentru Anamaria Prodan, finalul de an a venit cu o nominalizare in Topul Capital 2021.

Desi pe plan sentimental i-a mers destul de prost, in 2021, pe plan profesional i-a mers mai bine ca niciodata. Sexy impresara a reusit sa bifeze o reusita la care altii doar viseaza. Mai exact, Anamaria a ajuns pe locul 141 in topul celor mai bogate persoane din acest an. Averea Aneimare este una impresionanta, iar pentru tot ceea ce are acum a muncit din greu ani la rand. Desi altii o invidiaza pe Ana pentru stilul de viata si pentru tot ceea ce isi permite, nu multi stiu ca aceasta nu a primit nimic gratuit, ci a facut anumite sacrificii.

Anii intregi de munca si de efort au meritat din plin. Impresara a implinit, recent, 49 de ani, iar aceasta veste a venit la momentul potrivit. Faptul ca a intrat in Topul Capital 2021 este cel mai frumos cadou pe care il putea primi. Averea Aneimaria se situeaza intr-un interval de 40 si 50 de milioane de dolari, conform celor de la spynews.ro. Desi gurile rele au sustinut de multe ori ca dupa divort averea Aneimaria se va modifica, impresara le-a transmis tuturor sa nu isi faca griji pentru ca ii ii va fi mereu la fel de bine. 

„Daca acum as renunta la meseria mea, as trai bine mersi pentru inca 20 de vieti. Suntem acolo, undeva intre 50 si 100 de milioane de euro. Eu, fara banii lui Reghecampf si fara banii de la mama, singura, as putea trai din 10 milioane de euro. Am evoluat!”, spunea Anamaria Prodan in trecut la Antena Stars.


 


spynews ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008449 (s)